Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Vinerea Neagră: Reduceri fabuloase de până la 90%

Americanii sunt gata pentru Vinerea Neagră, ziua în care cumpără orice doar pentru că totul se vinde la promoţie. Peste 150 de milioane de oameni sunt aşteptaţi în magazinele din Statele Unite doar în acest week-end. Aşa-numita Vinere Neagră dă startul sezonului de cumpărături pentru Sărbătorile de iarnă. Este ziua cu cele mai mari reduceri ale anului şi lumea se îmbulzeşte ca să nu le rateze.

Vinerea Neagră: Reduceri fabuloase de până la 90%
Vinerea Neagră: Reduceri fabuloase de până la 90%

Milioane de oameni petrec uneori ore şi chiar zile la rând în faţa marilor magazine, în aşteptarea marilor reduceri.

Pentru a-şi maximiza profiturile, multe magazine aleg să îşi deschidă porţile la miezul nopţii, în primele minute ale zilei de vineri. Această schimbare nu este privită cu ochi buni de angajaţi, pentru că mulţi dintre ei sunt nevoiţi să renunţe la tradiţionala cină de Ziua Recunoştinţei alături de restul familiei.

Cu reduceri de preţuri de până la 90%, marile magazine din Statele Unite se aşteaptă să înregistreze un profit uriaş de pe urma "Vinerii Negre". Anul acesta se estimează că numărul cumpărătorilor va fi cu 10% mai mare decât în 2010. Analiştii vorbesc despre cel mai mare număr de clienţi înregistraţi în acelaşi timp în magazinele de pe teritoriul Statelor Unite.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET