Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Vinerea Neagră se prelungeşte în România: Unde sunt cele mai mari reduceri VIDEO

Black Friday (Vinerea Neagră) a ajuns şi în România! Conceptul este împrumutat de la americani şi aduce reduceri fabuloase. O dată cu Vinerea Neagră se deschide oficial şi sezonul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă.

Vinerea Neagră şi în România
Vinerea Neagră şi în România

Vinerea Neagră aduce şi în România cele mai mari reduceri din timpul anului. Cele mai multe promoţii sunt la electocasnice şi produse IT. REALITATEA.NET vă oferă lista cu cele mai bune oferte.

KOYOS.RO - Magazinul online oferă vineri reduceri semnificative cu ocazia Black Friday. R0educerile sunt aplicate la peste 100 de produse. Produsele marcate cu "K" beneficiază de livrare gratuită în Bucureşti sau în ţară.Spre exemplu un aparat foto digital are o reducere de 100 de lei.

EMAG.RO - a lansat "Ziua cu cele mai multe reduceri din an". Magazinul online oferă reduceri de până la 80%. Reducerea pentru un laptop este de 400 de lei, un monitor de 101 cm are preţul redus cu 800 de lei.

PCGARAGE.RO - anunţă discount-uri valorice de până la 3.000 de lei la toate categoriile de produse. Promoţia se desfăşoară în perioada 25-27 noiembrie.

EVOMAG.RO - Clienţii magazinului online EvoMAG vor beneficia, vineri, de reduceri de până la 50% la zeci de produse. Sunt anunţate reduceri năucitoare. Puteţi cumpăra, spre exemplu, aparate foto, cu o reducere de 60%.

Românii blochează site-urile cu promoţii şi cumpără de milioane de euro

Black Friday (Vinerea Neagră) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează la americani debutul cumpărăturilor de Crăciun. Pentru ca toată lumea să poată profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor oferă zi liberă angajaţilor.

Reduceri fabuloase de până la 90%

Denumirea provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat după Ziua Recunoştinţei.

Cum arată depozitul Amazon în Vinerea Neagră FOTO

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET