Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Vine vacanţa de 1 mai! Te-ai gândit unde faci sex?

1 MAI aduce zile libere pentru mai toată lumea. Fie că ai doar un weekend la dispoziţie sau ţi-ai permis o săptămână întreagă de concediu, dacă pleci în lume cu iubitul nu uita să iei în bagaj şi lenjeria sexy, scrie Unica.ro.

Sex în maşină. Foto: Askmen.com
Sex în maşină. Foto: Askmen.com

Câteva studii efectuate de-a lungul anilor a arătat că oamenii, în general, se simt mai pasionali atunci când pleacă în vacanţă, scrie Unica.ro.

În maşină

Sexul în maşină pare déjà un lucru la ordinea zilei, nu-i aşa? Ei bine, dacă mergeţi într-un loc pe unde circulă adesea turişti, actul va fi cu atât mai plăcut. Senzaţia că puteţi fi prinşi în orice moment vă poate duce pe noi culmi ale plăcerii. De asemenea, nu trebuie neapărat să staţi pe loc când faceţi asta: dacă el se află la volan, îi poţi face sex oral în timp ce conduce...

 

În cort

Dacă v-aţi hotărât în ultimul moment să plecaţi până undeva dar nu aţi mai prins cazare, nu e nicio problemă. Cu cât este cortul mai mic, cu atât mai bine. Tu şi partenerul tău puteţi explora noi poziţii distractive.

În vacanţă cu copilul?


Nu este o problemă. Chiar dacă staţi în aceeaşi cameră cu cel mic, sau chiar în acelaşi pat, puteţi aştepta până adoarme şi să vă mutaţi pe jos. Nu uitaţi să vă puneţi pături sau perne, doar nu vreţi să vă loviţi în vacanţă, nu?


În duş, în cadă


Da, puteţi face asta foarte bine şi acasă. Dar în vacanţă e altceva, e cu totul altă atmosferă şi, cum spuneam şi la început, sunteţi mai relaxaţi. Fie că aveţi o cadă luxoasă sau de o cabină de duş, bucuraţi-vă împreună de acestea. Ideea este bună şi în cazul în care aţi plecat în vacanţă cu cei mici.


Alte oferte, pe  Unica.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET