Are o tumoarea de 90 de kilograme la un picior şi va fi operat

Vietnamezul are o tumoare de 90 de kilograme la piciorul drept
Vietnamezul are o tumoare de 90 de kilograme la piciorul drept / FOTO: yahoo.com
Vietnamezul are o tumoare de 90 de kilograme la piciorul drept Vietnamezul are o tumoare de 90 de kilograme la piciorul drept

Nguyen Duy Hai de origine vietnameză în vârstă de 31 de ani care are o tumoare de 90 de kilograme la piciorul drept va fi supus unei intervenţii chirurgicale, în cursul zilei de joi.

Operaţia va fi făcută la un spital din Ho Chi Minnh, din Vietnam, de o echipă de medici care vor lucra timp de 10 ore. Doctorii îi dau bărbatului cam 50% şanse de supravieţuire, potrivit  Yahoo.com.

Bărbatul suferă de boală rară, iar tumoarea o are de la vârsta de 4 ani.
Cu toate că la vârsta de 17 ani piciorul i-a fost amputat, tumoarea a continuat să se mărească, nefiind însă canceroasă, dar destul de incomodă pentru bărbat.

Recordul la extirpări de tumoare îl deţine momentan doctorul de origine americană McKay McKinnon, care a operat cu succes în 2004, o româncă ce avea o tumoare de 80 de kilograme.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?