Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Vica, amanta lui Piţurcă: "Suntem împreună de 16 ani!"

Fosta balerină Victoria Blohina, care l-a acţionat în instanţă pe Victor Piţurcă pentru recunoaşterea paternităţii, a recunoscut că are cu selecţionerul României o relaţie care durează de 16 ani.

Victoria Blohina
Victoria Blohina

Vica susţine că fiul ei, Edan Petru Blohin, în vârstă de 4 ani, este rodul iubirii dintre ea şi Piţurcă.

"Da, suntem împreună de 16 ani! E adevărat că ne-am cunoscut încă de pe vremea când eram balerină. Dar nu banii m-au determinat să-l acționez în instanță pe Victor. Am o situație financiară bună, care-mi permite să trăiesc decent. Voi vorbi mai mult în curând, după ce îmi voi consulta avocatul", a declarat Blohina pentru Libertatea, cotidian care, conform unor surse considerate sigure, dezvăluie şi cum s-au cunoscut cei doi.

"Piţi este un tip extrem de secretos. De fapt, e un lup singuratic. Are puţini prieteni, dar nici acelora nu le-a vorbit vreodată despre viaţa sa personală. Cu toate acestea, era ştiut faptul că ar avea o relaţie extraconjugală cu o balerină. Toată lumea bună din Bucureşti ştia asta", îşi începe dezvăluirea sursa Libertăţii.

"Dar să vă spun cum s-au cunoscut. Vica era o puştoaică, avea vreo 20 de ani. Habar n-avea ce înseamnă viaţa de noapte a Capitalei. A apărut la barul Melody, cu o trupă de balet din Lituania, în urmă cu vreo 16 ani. Venise cu acte în regulă, prin intermediul ARIA (Agenţia Română de Impresariat Artistic)", îşi continuă dezvăluirile un personaj important din viaţa mondenă a Bucureştiului, care a cerut să-i fie protejată identitatea.

"Frecventam des barul Melody, era ca a doua mea casă. Ştiu că Piţi, care avea cam 39 de ani, era acţionar în acea perioadă, patron, alături de Giovani Becali. Vica dansa în cadrul unui program artistic de noapte şi cum a văzut-o lui Victor i-a picat cu tronc. Nu i-a fost însă uşor s-o cucerească. Era o tânără frumoasă, dorită de mai mulţi oameni puternici. Fetei i-a plăcut de Piţi pentru că era cel mai serios curtezan, avea onoare, îşi ţine mereu promisiunile. Lituanianca şi-a dat seama că nu va fi vorba doar de o aventură. A aflat destul de târziu că Piţi era căsătorit. Deja se îndrăgostise până peste cap de el", susţin aceleaţi surse pentru Libertatea.

Victoria Blohina a plecat luni după-amiază din România, pentru a fi alături de familia ei din Lituania. "Nu pot discuta acum. Chiar în acest moment mă urc în avion. Zbor spre casă. Ne auzim când revin în România", a fost mesajul pe care Victoria l-a transmis atunci când a fost rugată să vorbească despre acest scandal.

Selecţionerul Victor Piţurcă este căsătorit de peste 25 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: Alex, fotbalist, care a jucat, printre altele, la Steaua şi la Universitatea Craiova, şi Claudia. Nu cu mult timp în urmă, fata selecţionerului a născut un băiat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET