Viaţa lui Crin Antonescu, în imagini INEDITE

Detalii despre viaţa lui Crin Antonescu. Uite cum a crescut preşedintele interimar al ţării
Detalii despre viaţa lui Crin Antonescu. Uite cum a crescut preşedintele interimar al ţării / FOTO: agenda.ro

Crin Antonescu a fost încercat de mai multe greutăţi în viaţă până la vârsta de 52 de ani, însă tânărul cu look rebel, având părul lung şi ochii albaştri era visul multor femei.

Necazurile lui Crin Antonescu. Avea doar trei ani când părinţii lui s-au despărţit. Un alt moment tragic din viaţa preşedintelui interimar al ţării au fost: moartea primului său copil, la scurt timp după naştere, dispariţia tragică a primei soţii, la numai 44 de ani.

Şi totuşi Crin Antonescu a avut şi momente frumoase în viaţă, fiind dorit de multe femei din România.

Antonescu a avut un look destul de rebel. În tinereţe, preşedintele interimar al ţării se purta cu părul lung şi era îmbrăcat cu costume şi cămăşi elegante.

Faceţi cunoştinţă cu Crin Antonescu, noul preşedinte al României!

Crin Antonescu a preluat mandatul de preşedinte. Băsescu a plecat de la Cotroceni

Galerie foto

Detalii despre viaţa lui Crin Antonescu. Uite cum a crescut preşedintele interimar al ţării Detalii despre viaţa lui Crin Antonescu. Uite cum a crescut preşedintele interimar al ţării Crin Antonescu Crin Antonescu Crin Antonescu Crin Antonescu Crin Antonescu

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
neti
12 iul 10:01
A fost un tanar superb si acum este un barbat frumos dar mai ales interesant. Seamana cu Alain Delon .Consider ca are multe calitati care sa-l recomande pentru functia de Presedinte.Ii urez cel putin 5 ani la Cotroceni.
Răspunde
VODA CUMPLITU
0 0
VODA CUMPLITU
11 iul 10:47
Pacala Tindala
EU SINT VODA-CUMPLITU´ NEZEII M:A:T:I:I "PREA CURios" !
VREI BANI DE LA UNIUNEA EUROPEANA ?
CITESTE AICI PRAMATIE !

"O parte a motivaţiei este şi nemulţumirea est-europenilor care au aderat la UE în speranţa că veniturile lor vor creşte şi că vor începe să trăiască ca vest-europenii, dar în ochii lor, modelul de bunăstare atins de Europa de Vest a eşuat. Mulţi est-europenii spun că sunt bogaţi, dar cu munţi de datorii. Dezamăgirea lor este sporită de faptul că există încă o mulţime de martori vii ai comunismului, care îşi amintesc doar lucrurile bune ale acestuia, cât de des se duceau în vacanţe de vară, electricitatea, încălzirea şi pâinea ieftine, iar acum vest-europenii cheltuitori nu numai că i-au privat de acestea, dar se aşteaptă ca est-europenii săraci să le dea bani pentru a-şi proteja nivelul lor de trai ridicat.

Potrivit sursei citate, nu este nimic mai dăunător decât un astfel de tip de gândire, dar el se bazează pe insuficienţa explicaţiei privind ce se întâmplă, de ce suntem împreună şi ce poate face fiecare. Ungurilor, românilor şi bulgarilor trebuie să li se spună de urgenţă că o mare parte din vina pentru dificultăţile lor nu revine Londrei, Parisului sau Berlinului, ci capitalelor lor. Dacă cineva nu ne-a făcut bogaţi, atunci noi suntem aceia, care am crezut că altcineva trebuie să facă acest lucru în locul nostru. Şi am ales oameni care ne-au promis acest lucru. Trebuie să ni se amintească că nu am aderat la UE doar pentru a absorbi banii 'europeni', ca şi cum aceştia ar fi bani diferiţi. Am aderat şi pentru că am afirmat că vom împărtăşi valorile europene de libertate, democraţie şi drepturile omului, conchide analiza din EUInside."
Răspunde
0 0
Ery
11 iul 09:05
Sa mori tu ca ii urasti pe portocalii ?
Răspunde
VODA CUMPLITU
2 -1
VODA CUMPLITU
11 iul 04:15
CE MAI TITLU DE SLUGOI !
INCEPEM DEJA CU,... CULTUL PERSONALITATII ???
ESTE ACEASTA PERSOANA UN NOU STALIN ???
----------------------------------------------------------------------------;-(
Răspunde
9 -2
cristi
10 iul 20:39
Poza impreuna cu Voiculescu unde este.
Răspunde
12 -7
dani
10 iul 17:59
Pa asta nu l-as pune "presedinte" nici peste o toaleta publica , fara suparare
Răspunde
1 0
bine ca mai traiti
11 iul 13:24
4 bine ca l-ai pus pe ala chior si betiv ca e mai simpatic
14 -7
gigi
10 iul 17:23
Eu am o singura intrebara: baiatul acesta, Crin, este sanatos mental_
Răspunde
8 -2
Riga OTOMBEL
10 iul 16:51
Nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca' Crinu sa ne... gadile!
Răspunde
20 -4
Liberalul adevarat
10 iul 16:27
Pentru cei ce stiu ce este liberalismul si cred in valorile lui este o ADEVARATA RUSINE sa ajunga PNL la guvernare prin asemenea marsavii.
Nici un liberal adevarat nu trebuie sa iasa la vot pe 29 iulie.
Sa iasa comunistii FSN-isti, PDSR-isti, PSD-isti, cei ce ne-au ucis parintii si bunicii, cei ce au adus tara acest hal de nedescris.
Sunt liberal, urasc portocalii, DAR NU POT UITA SI IERTA COMUNISMUL.

29 IUNIE 2012 - ORI STAM ACASA, ORI CONDAMNAM ROMANIA LA NEOCOMUNISM.
Răspunde
Daniel Popescu
16 -6
Daniel Popescu
10 iul 15:53
un guvern condus de oameni avizi dupa putere si meschini, un premier suspect de plagiat dar ce apare cu aceasi seninatate la conferintele de presa ca si cum ar fi cel mai corect om de pe planeta, o putere bazata pe un electorat format primordial din "minoritati", (manelisti si comunisti nostalgici), o uniune a subculturii si inculturii ...din nefericire, imagini reprezentative pentru Romania de astazi...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print