Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Primele imagini cu înlocuitoarea frumoase Meryem Uzerli din Suleyman Magnificul! TRAILER

Telespectatorii din Turcia au avut ocazia sa vada trailerul primului episod din "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" de cand Meryem Uzerli a fost inlocuita de Vahide Gordum.

Noua sultana Hurrem va fi interpretata de Vahide Gordum, o  indragita actrita din Turcia. Producatorii serialului au dat publicitatii si primele fotografii oficiale cu inlocuitoarea frumoasei Meryem Uzerli. De asemenea, o data cu acestea a fost lansat si trailerul episodului 103, in care poate fi zarita noua Hurrem.

Vahide Gordum este cea care o va interpreta de acum inainte pe mult iubita sotie a sultanului in noua serie a mult iubitului serial. Producatorii serialului au dat publicitatii primele fotografii oficiale cu inlocuitoarea frumoasei Meryem Uzerli si au lasant si trailerul episodului 103, in care noua Hurrem apare pentru prima data. Telespectatorii au ocazia sa il vada pe Suleyman Magnificul, uimit ca, dupa o lunga absenta, nevasta i se intoarce la palat.

Fanii serialului au avut ocazia sa-l vada pe Suleyman Magnificul uluit, ca dupa o lunga absenta, nevasta i se intoarce la palat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET