Unde ne ducem după moarte? Iată ce au descoperit cercetătorii!

Unde ne ducem după moarte
Unde ne ducem după moarte / FOTO: sfatulparintilor.ro

Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, în cele din urmă, reușește să-l dezlege. De-a lungul timpului au existat mai multe teorii care au încercat să explice fenomenul, dar niciuna nu a fost concludentă.

Dacă religia ne învață că sufletul, în funcție de evoluția sa pe Terra, poate merge în Rai sau Iad, pe de cealaltă parte știința susține că fenomenul morții nu este nimic altceva decât o iluzie generată de creier.

Din această cauză, nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce însemnă cu adevărat sfârșitul biologic. Oamenii de știință de la Universitățile din Edinburgh şi Cambridge susțin că au reușit să descifreze misterul morții biologice. Tot ceea ce se spunea despre această experiență, existenţa tunelului cât și luminile specifice, sunt reprezentări prin care creierul încearcă să-și explice întreg fenomenul, scrie efemeride.ro.

Moartea este pur și simplu sfârșitul, din punctul de vedere al științei și lumea spirituală nu există pentru că totul se termină aici pe Terra. Știința se îndepărtează considerabil de religie, cât și de lumea spirituală și oferă o abordare statică asupra morții. Astfel, în opinia cercetătorilor, nu mai există nicio lume spirituală și nici viață de apoi.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Georgel SAVU
24 Feb 21:59
Pacat ca acesti cercetatori britanici ( uhhh... Iar cercetatorii britanici) ignora evidentele. Sunt atatea marturii ale vietii de dupa moarte incat te intrebi de ce mai isi propun sa cerceteze acest aspect. Mai bine ar incerca sa caute modalitati de a gasi si dezvolta numitorul comun al tuturor credintelor in ceea ce priveste moartea si manifestarile sufletului la trecerea dintre lumi si dupa.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?