Un vampir din Florida vrea să candideze pentru preşedinţia SUA în 2012

Sharqey vrea să bântuie Casa Albă
Sharqey vrea să bântuie Casa Albă

Jonathon „Ţepeş” Sharkey pretinde că este descendentul direct al lui Vlad Ţepeş şi vrea să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite în 2012, din partea Partidului Republican. Evident, se considera vampir.

 

Sharkey, 45 de ani, a mai încercat să devină guvernator de Minessotta în 2006 şi a încercat să mai lanseze candidaturi pentru Senat în 2000 şi pentru Casa Albă în 2004 şi 2008. Ultima lui prietenă, Adrianna Foster, are 19 ani şi se pretinde ea însăşi vampir. Cei doi s-au cunoscut pe Internet. „Din 2006 n-am mai ieşit cu o fată care să fi avut mai mult de 19 ani” spune Sharkey, astăzi tatăl unei fete care are chiar această vârstă dar şi bunic al unui băieţel de doi ani.

Ca să aibă o candidatură mai eficientă el intenţionează să se mute din Florida la Washington, informează canalul de televiziune WTSP, un afiliat al CBS. Programul viitorul candidat nu a fost încă dat publicităţii, prin urmare nu ştim încă la gâtul cui vrea să sară.

 

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print