Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Un vampir din Florida vrea să candideze pentru preşedinţia SUA în 2012

Jonathon „Ţepeş” Sharkey pretinde că este descendentul direct al lui Vlad Ţepeş şi vrea să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite în 2012, din partea Partidului Republican. Evident, se considera vampir.

 

Sharqey vrea să bântuie Casa Albă
Sharqey vrea să bântuie Casa Albă

Sharkey, 45 de ani, a mai încercat să devină guvernator de Minessotta în 2006 şi a încercat să mai lanseze candidaturi pentru Senat în 2000 şi pentru Casa Albă în 2004 şi 2008. Ultima lui prietenă, Adrianna Foster, are 19 ani şi se pretinde ea însăşi vampir. Cei doi s-au cunoscut pe Internet. „Din 2006 n-am mai ieşit cu o fată care să fi avut mai mult de 19 ani” spune Sharkey, astăzi tatăl unei fete care are chiar această vârstă dar şi bunic al unui băieţel de doi ani.

Ca să aibă o candidatură mai eficientă el intenţionează să se mute din Florida la Washington, informează canalul de televiziune WTSP, un afiliat al CBS. Programul viitorul candidat nu a fost încă dat publicităţii, prin urmare nu ştim încă la gâtul cui vrea să sară.

 

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET