Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Un tânăr de 19 ani şi-a VIOLAT BUNICA

Un tanăr din comuna Sihlea, judeţul Vrancea este acuzat că şi-a violat bunica în noaptea de Sfântul Ioan. Tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice.

Un tânăr de 19 ani şi-a violat bunica.
Un tânăr de 19 ani şi-a violat bunica. / FOTO: http://www.ziare.com

Un tanăr din comuna Sihlea este acuzat că şi-a violat bunica în noaptea de Sfîntul Ioan. Poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi de Floarea G., în vârstă de 62 de ani, din comuna Sihlea, că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie ar fi fost agresată sexual, scrie ziaruldevrancea.ro.

Cătălin Giot, 19 ani a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a violat bunica. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că faptele se confirmă. Nepotul său de 19 ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a obligat-o să întreţină un raport sexual normal cu acesta", a spus inspectorul Bogdan Toader.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET