Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Un senator nigerian, acuzat că şi-a cumpărat o mireasă de 13 ani

Senatorul Ahmad Sani Yerima este acuzat de organizaţiile pentru drepturile femeii că şi-ar fi cumpărat, cu 100.000 de euro, o mireasă în vârstă de numai 13 ani.

Senatorul pedofil Ahmad Sani Yerima nu se află la prima căsătorie cu o minoră
Senatorul pedofil Ahmad Sani Yerima nu se află la prima căsătorie cu o minoră / FOTO: www.bbc.co.uk

Potrivit unor rapoarte ajunse la urechile Senatului Nigeriei, senatorul Ahmad Sani Yerima, în vârsă de 49 de ani, s-ar fi însurat, în urmă cu câteva săptămâni, cu o fetiţă egipteană în vârstă de numai 13 ani, informează BBC Online.

Senatorii nigerieni au declanşat o investigaţie, după ce au primit o petiţie semnată de mai multe reprezentante ale unor organizaţii pentru protecţia drepturilor femeii, care îl acuză pe Yerima că ar fi încălcat legea. Senatorul incriminat a refuzat să dea declaraţii pe marginea acestui subiect.

Semnatarele petiţiei s-au declarat îngrijorate pentru sănătatea miresei de 13 ani. "Suntem de părere că reprezentantele sexului femeiesc ar trebui lăsate să se dezvolte înainte să fie luate în căsătorie", a declarat Mma Wokocha, preşedinta Asociaţiei Medicale a Femeilor.

Senatorul i-ar fi plătit familiei fetei 100.000 de mii de dolari, pentru a-i câştiga mâna, se precizează în petiţie. În 2006, presa nigeriană l-a acuzat pe senatorul Yerima că s-ar fi însurat cu o fetiţă în vârstă de 15 ani.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET