Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Un interlop periculos aflat la închisoare își amenință dușmanii printr-o manea

Deși se află în arest în urma unei acțiuni spectaculoase a oamenilor legii, care au dus mascații pe un teren de fotbal și au arestat pe toată lumea – de la fotbaliștii de Liga a IV-a la spectatori – interlopul Sorin Udrea nu se liniștește ci amenință de după gratii. Supranumit ”Stăpânul orașului”, Udrea le-a transmis dușmanilor un mesaj sub forma unei manele. Nu numai că vor trebui să îi dea ”explicații” (pentru că l-au turnat la DIICOT) dar vor avea de suferit toată viața pentru trădarea lor.

Sorin Udrea își amenință dușmanii din închisoare
Sorin Udrea își amenință dușmanii din închisoare

Imediat după arestarea lui Udrea, pe internet a fost postată o înregistrare în care celebrul manelist Florin Salam îl încurajează pe timișorean: “Udrea, Udrea, nu dăm înapoi, Udrea, Udrea, tu eşti viaţa noastră”.

Zilele trecute pe Youtube a fost postată o altă manea compusă, se pare, la cererea lui Udrea și care are un titlu amenințător - ”De la Udrea pentru voi”. Versurile melodiei sunt amenințări pentru dușmanii lui Sorin Udrea. 

Clipul e ilustrat cu imaginile difuzate de presa locală în momentul arestării liderului interlop timișorean.

Liderul interlop Sorin Udrea a fost reținut la începutul lunii iunie, fiind acuzat de de tâlhărirea unui traficant de ţigări din Oraviţa şi de contrabandă cu ţigări, dar şi de braconaj şi şantaj. Tot la comanda lui, în aceeași perioadă, un rival din altă grupare a fost atacat într-un local din Timișoara cu o sabie, bărbatul ajungând la Urgențe, având o lamă lungă de zeci de centimetri înfiptă în umăr.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET