Un cap al mafiei italiene ar ascunde fonduri în România

Magistraţii italieni au indicii că un cap al Mafiei ascunde fonduri în România
Magistraţii italieni au indicii că un cap al Mafiei ascunde fonduri în România / FOTO: static.blogo.it

Groapa de gunoi de la Glina, paravan pentru afacerile mafiei italiene! Potrivit cotidianului Corriere della Sera, citat de Adevărul, magistraţii din pensinsulă au indicii că unul dintre capii mafiei din peninsulă, Massimo Ciancimino, ascunde în ţara noastră fonduri de peste 300 de milioane de euro.

O notă a judecătorilor italieni arată că multe din afacerile mafiotului italian Massimo Ciancimino au fost derulate prin firma românească Agenda 21, în domeniul reciclării deşeurilor, inclusiv de la depozitul de la Glina, unul dintre cele mai mari din Europa.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, firma Agenda 21 este controlată de Sergio şi Giuseppe Pileri, consideraţi locotenenţi ai lui Massimo Ciancimino.

În acelaşi document se mai arată că, în prezent, în România se află un specialist financiar italian care urmăreşte banii mafiei.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print