Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Un cap al mafiei italiene ar ascunde fonduri în România

Groapa de gunoi de la Glina, paravan pentru afacerile mafiei italiene! Potrivit cotidianului Corriere della Sera, citat de Adevărul, magistraţii din pensinsulă au indicii că unul dintre capii mafiei din peninsulă, Massimo Ciancimino, ascunde în ţara noastră fonduri de peste 300 de milioane de euro.

Magistraţii italieni au indicii că un cap al Mafiei ascunde fonduri în România
Magistraţii italieni au indicii că un cap al Mafiei ascunde fonduri în România / FOTO: static.blogo.it

O notă a judecătorilor italieni arată că multe din afacerile mafiotului italian Massimo Ciancimino au fost derulate prin firma românească Agenda 21, în domeniul reciclării deşeurilor, inclusiv de la depozitul de la Glina, unul dintre cele mai mari din Europa.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, firma Agenda 21 este controlată de Sergio şi Giuseppe Pileri, consideraţi locotenenţi ai lui Massimo Ciancimino.

În acelaşi document se mai arată că, în prezent, în România se află un specialist financiar italian care urmăreşte banii mafiei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET