Un bărbat susține ca a fost bătut "ca în lagărele nemțești" de polițiști pe Aeroportul Otopeni

Ovidiu Bolohan
Ovidiu Bolohan / FOTO: Facebook

Un bărbat din municipiul Suceava a trăit o experiență de coșmar pe Aeroportul „Henri Coandă” -Otopeni din Bucureşti, după ce, susţine el, a fost dat joc din avionul cu care urma să ajungă la muncă, în Anglia, dus într-o celulă şi bătut cu sălbăticie de mai mulţi poliţişti de frontieră.

Sâmbătă după-amiază (21 septembrie),  Vasile Bolohan, din municipiul Suceava, se afla în Aeroportul „Henri Coandă”, urmând a se îmbarca într-un avion cu destinaţia Londra-Luton, scrie monitorulsv.ro

După ce a trecut de toate filtrele din aeroport, suceveanul povesteşte că s-a îmbarcat în aeronavă, iar aici una dintre stewardese l-a întrebat la un moment dat dacă a consumat băuturi alcoolice.

„Am recunoscut că am băut ceva înainte, explicându-i că nu sunt în stare de ebrietate şi nu voi deranja pe nimeni. Mi-a spus că va discuta cu căpitanul aeronavei, care va stabili dacă voi putea zbura sau nu”, explică suceveanul.
Cu aproximativ zece minute înainte de decolare, la bordul avionului au venit patru poliţişti de frontieră, dintre care doi în civil, şi i-au cerut să coboare din avion, întrucât nu are voie să călătorească sub influența băuturilor alcoolice.

A încercat să-i înduplece să-l lase să plece cu acel avion, explicându-le că trebuie să ajungă la serviciu în Anglia, dar poliţiştii respectivi au fost de neclintit.

„Din acel moment au început să se răstească la mine. În cele din urmă, m-am resemnat cu ideea că voi pierde acest avion, gândindu-mă că a doua zi vor pleca cu un alt zbor. Nu m-am opus solicitărilor şi am coborât cu poliţiştii, iar la scurt timp, în aeroport, au început să mă înjure, să mă ameninţe şi să mă facă ţigan borât şi moldovean împuţit. În acelaşi timp, mă loveau cu picioarele peste gambe pentru a mă împiedica. Recunosc că nu am mai suportat şi i-am răspuns şi eu unuia dintre poliţişti, iar imediat m-au pus la pământ şi m-au încătuşat.

Vasile Bolohan arată că după ce a fost plimbat prin tot aeroportul cu cătuşele pe mână, a fost dus într-o celulă, unde a fost pus să se dezbrace. „Mi-au rupt ceasul de la mână, lanţul de argint şi mi-au distrus ochelarii de soare. Au urmat două ore de bătaie ca în lagărele nemţeşti, în două reprize.  Primele lovituri mi-au fost aplicate în timp ce mă aflam cu cătuşele la spate strânse foarte tare şi în imposibilitate de a îmi proteja corpul şi faţa”, susţine bărbatul.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vania
22 Jan 22:59
Da e tigan betiv sa stie de asta.se da tare tiganu tigan ramini
Răspunde
0 0
Vania
22 Jan 22:58
Da e tigan betiv sa stie de asta.se da tare tiganu tigan ramini
Răspunde
0 0
Vania
22 Jan 22:57
Da e tigan betiv sa stie de asta.se da tare tiganu tigan ramini
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print