Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ultimele poze făcute de românca ce a murit în Marele Canion GALERIE FOTO şi VIDEO

Ioana Elise Hociotă, o constănţeancă de 24 de ani, care trăia de mai bine de un deceniu în SUA şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care a avut loc în zona Marelui Canion. Constănţeanca era instructor la Universitatea din Arizona, era autorizată pentru a face escaladări şi era alpinist cu experienţă.

Ioana Elise Hociotă în Marele Canion
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion / FOTO: Facebook
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion / FOTO: Facebook
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion / FOTO: Facebook

Tânăra a murit după ce s-a prăbuşit în gol, în timp ce se afla pe un traseu extrem de dificil din zona Owl Eyes Canion. Trupul ei a fost găsit izbit de o stâncă, de angajaţii de la National Park Service, după ce au survolat zona cu un elicopter.

TRAGEDIE. O alpinistă româncă, de 24 de ani, a murit în Marele Canion

Ioana Elise Hociotă plecase în expediţie cu un coleg de-al său de la Universitatea Arizona. Spre sfârşitul expediţiei, în timpul unei escalade, românca a suferit un accident şi s-a prăbuşit în gol de la aproximativ 100 de metri.

Îi promisese soţului ei, Andrew Holycross, că urma să-l sune la intervale regulate, pentru a-i demonstra că este în regulă. După ce un astfel de apel nu a mai venit, Holycross s-a deplasat în zonă de urgenţă şi s-a întâlnit cu colegul acestuia, care i-a dat nefericita veste.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Ioana Elise Hociotă a publicat pe contul ei pe Facebook câteva fotografii realizate în Marele Canion, chiar în timpul expediţiei care i-a adus sfârşitul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET