Ultimele poze făcute de românca ce a murit în Marele Canion GALERIE FOTO şi VIDEO

Ioana Elise Hociotă în Marele Canion
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion / FOTO: Facebook
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion

Ioana Elise Hociotă, o constănţeancă de 24 de ani, care trăia de mai bine de un deceniu în SUA şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care a avut loc în zona Marelui Canion. Constănţeanca era instructor la Universitatea din Arizona, era autorizată pentru a face escaladări şi era alpinist cu experienţă.

Tânăra a murit după ce s-a prăbuşit în gol, în timp ce se afla pe un traseu extrem de dificil din zona Owl Eyes Canion. Trupul ei a fost găsit izbit de o stâncă, de angajaţii de la National Park Service, după ce au survolat zona cu un elicopter.

TRAGEDIE. O alpinistă româncă, de 24 de ani, a murit în Marele Canion

Ioana Elise Hociotă plecase în expediţie cu un coleg de-al său de la Universitatea Arizona. Spre sfârşitul expediţiei, în timpul unei escalade, românca a suferit un accident şi s-a prăbuşit în gol de la aproximativ 100 de metri.

Îi promisese soţului ei, Andrew Holycross, că urma să-l sune la intervale regulate, pentru a-i demonstra că este în regulă. După ce un astfel de apel nu a mai venit, Holycross s-a deplasat în zonă de urgenţă şi s-a întâlnit cu colegul acestuia, care i-a dat nefericita veste.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Ioana Elise Hociotă a publicat pe contul ei pe Facebook câteva fotografii realizate în Marele Canion, chiar în timpul expediţiei care i-a adus sfârşitul.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?