Ultimele poze făcute de românca ce a murit în Marele Canion GALERIE FOTO şi VIDEO

Ioana Elise Hociotă în Marele Canion
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion / FOTO: Facebook
Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion Ioana Elise Hociotă în Marele Canion

Ioana Elise Hociotă, o constănţeancă de 24 de ani, care trăia de mai bine de un deceniu în SUA şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care a avut loc în zona Marelui Canion. Constănţeanca era instructor la Universitatea din Arizona, era autorizată pentru a face escaladări şi era alpinist cu experienţă.

Tânăra a murit după ce s-a prăbuşit în gol, în timp ce se afla pe un traseu extrem de dificil din zona Owl Eyes Canion. Trupul ei a fost găsit izbit de o stâncă, de angajaţii de la National Park Service, după ce au survolat zona cu un elicopter.

TRAGEDIE. O alpinistă româncă, de 24 de ani, a murit în Marele Canion

Ioana Elise Hociotă plecase în expediţie cu un coleg de-al său de la Universitatea Arizona. Spre sfârşitul expediţiei, în timpul unei escalade, românca a suferit un accident şi s-a prăbuşit în gol de la aproximativ 100 de metri.

Îi promisese soţului ei, Andrew Holycross, că urma să-l sune la intervale regulate, pentru a-i demonstra că este în regulă. După ce un astfel de apel nu a mai venit, Holycross s-a deplasat în zonă de urgenţă şi s-a întâlnit cu colegul acestuia, care i-a dat nefericita veste.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Ioana Elise Hociotă a publicat pe contul ei pe Facebook câteva fotografii realizate în Marele Canion, chiar în timpul expediţiei care i-a adus sfârşitul.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
...pe Facebook câteva fotografii realizate în Marele Canion, chiar în timpul expediţiei care i-a adus sfârşitul. Sursa: Realitatea.net VN:F [1.9.14_1148]...
1 0
nistor claudiu
01 Mar 12:32
”zzz” (ăsta e numele tău, atât valorezi ca om, trebuia să pui și un ”t” după ”zzz”), ești un retardat! Sunt sigur că și tu faci la fel. Cine se cațără aiurea pe munți, plătește de foarte multe ori murind, ce e atât de ”înălțător” în asta?! Dacă tot zici că a fost om mare, de ce nu a ajutat niște oameni în nevoie?! Să te dai mare că ești român, apoi s-o mierlești ca fraierul, nu face cinste nației române, handicapatule! Las-o pe Nadia Comâneci să zică ”Sunt româncă! Tot ce faci tu, eu fac mai bine!” De-asta nu merge bine nimic în România, pt. că sunt prea mulți idioți ca tine în viață! Mai bine du-te și tu la o... escaladă!
Răspunde
5 0
Adrian
29 Feb 19:29
Dumnezeu sa o ierte! Pacat, tanara, frumoasa..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print