TRENURI ANULATE azi, 2 februarie. VEZI lista

Mai multe trenuri au fost anulate azi, 2 februarie 2012
Mai multe trenuri au fost anulate azi, 2 februarie 2012

CFR Călători a luat decizia de a anula azi, 2 februarie, 41 de curse de tren. Decizia a fost luată din cauza gerului şi a viscolului. Cele mai multe dintre cursele anulate circulă în Moldova ;i Dobrogea.

 

Principalele rute afectate în această dimineaţă au fost Medgidia – Tulcea, Tecuci – Mărăşeşti, Tecuci – Falciu, Tecuci – Făurei, Făurei – Urziceni şi Urziceni – Slobozia.

Trenuri anulate în dimineaţa zilei de joi, 2 februarie:

8:28 Ploiești Vest - Iaș
6:35 Tulcea - București Nord  
3:20 București Nord - Tulcea
8:56 Falciu N. - Tecuci
2:40 Tecuci - Falciu N.
9:18 Urziceni - Făurei
5:37 Făurei - Urziceni
5:59 Urziceni - Slobozia Veche

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
POPEICA
02 Feb 15:19
S-AU ANULAT TRENURI AZI ? DE CE ?
Valentin Dorobanţu a fost impus director general al CFR Călători de către fostul ministru al Transporturilor ,puscariasul, Relu Fenechiu, care, ulterior, l-a pus manager privat la această companie.
Ca director general la CFR Călători, Valentin Dorobanţu avea un salariu lunar de circa 6.000 de lei, iar acum, ca manager privat, încasează în jur 10.000 de euro.
Totodată, Valentin Dorobanțu a desfiinţat in decembrie 2013 peste 200 de rute rentabile deservite de CFR Călători, pentru ca ulterior aceste trasee, in mare parte, să fie cedate către operatorii privaţi"
La toate acestea mai adugati, sute de milioane de euro bagati in achizitii prin negociere cu si fara publicare, adica fara licitatii publice , plus suplimentari substantiale in euro, ale acestora, dupa bunul sau plac, in conditiile in care societatea nu are bani iar salariatii , aproximativ 14 000, au fost obligati la 8 zile de contract suspendat in cursul anului 2013.
DOAMNA RAMONA MANESCU :
FĂRĂ MILĂ, FĂRĂ IERTARE, FĂRĂ EXCEPȚIE, infractorii care au contribuit la distrugerea Societatilor de stat trebuie condamnați la închisoare pentru trădare de țară și/sau subminare a economiei naționale, iar confiscarea INTEGRALĂ a averilor tuturor celor vinovați, va asigura recuperarea prejudiciului adus proprietății publice și bugetului național.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print