Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Tratament cu ozon pentru ameliorarea durerilor reumatice

Ozon împotriva durerilor reumatice şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Tratamentul se foloseşte cu succes în mai multe clinici din ţară, iar bolnavii spun că ozonul îi ajută acolo unde alte metode nu s-au dovedit eficiente.

Foto: e-saloane.ro
Foto: e-saloane.ro

Tinereţe fără bătrâneţe nu există, însă s-a descoperit o metodă pentru bătrâneţe întârziată. Printr-o simplă ozonificare a sângelui, îmbătrânirea este încetinită şi vă simţiţi plin de energie.

Tratamentul cu ozon este folosit pentru bolnavii de reumatism sau pentru cei care au probleme la coloana vertebrală şi constă în injectarea câtorva mililitri de ozon.

Tratamentul cu ozon pentru ameliorarea durerilor, adică cele câteva injecţii cu ozon costă 50 de lei şedinţa. Tratamentul pentru încetinirea procesului de îmbătrânire este mult mai complex, presupune proceduri complicate, de aceea o şedinţă costă 50 de euro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Stil de vedeta: Olivia Palermo
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 13:08
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
Regii unei ţări poluate
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:23
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET