Tratament cu ozon pentru ameliorarea durerilor reumatice

Foto: e-saloane.ro
Foto: e-saloane.ro
Ozon împotriva durerilor reumatice şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Tratamentul se foloseşte cu succes în mai multe clinici din ţară, iar bolnavii spun că ozonul îi ajută acolo unde alte metode nu s-au dovedit eficiente.

Tinereţe fără bătrâneţe nu există, însă s-a descoperit o metodă pentru bătrâneţe întârziată. Printr-o simplă ozonificare a sângelui, îmbătrânirea este încetinită şi vă simţiţi plin de energie.

Tratamentul cu ozon este folosit pentru bolnavii de reumatism sau pentru cei care au probleme la coloana vertebrală şi constă în injectarea câtorva mililitri de ozon.

Tratamentul cu ozon pentru ameliorarea durerilor, adică cele câteva injecţii cu ozon costă 50 de lei şedinţa. Tratamentul pentru încetinirea procesului de îmbătrânire este mult mai complex, presupune proceduri complicate, de aceea o şedinţă costă 50 de euro.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print