Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Traian Băsescu: "Să trăiţi bine!" n-a fost neapărat un angajament

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că sloganul său din campania din 2004, "Să trăiţi bine!", n-a fost neapărat un angajament.

Traian Băsescu: 'Să trăiţi bine!' n-a fost neapărat un angajament
Traian Băsescu: 'Să trăiţi bine!' n-a fost neapărat un angajament / FOTO: Grup RC

Preşedintele a făcut această afirmaţie după ce a lăudat Germania, care are o productivitate mult peste oricare din statele UE, şi care are "un cult al muncii şi performanţei", apreciind că "va fi greu să ajungem ca Germania, în următorii 20 de ani".

Întrebat ce s-a întâmplat cu afirmaţia sa din campania din 2004, când sloganul său era "Să trăiţi bine!", Băsescu a replicat că acesta "n-a fost neapărat un angajament".

"N-a fost neapărat un angajament. Şi acum spun 'să trăiţi bine' din toată inima oricui, numai că marea problemă pe care trebuie s-o luăm în consideraţie de la această criză este că nu putem trăi pe banii pe care îi câştigăm în viitor, pentru că de fapt trăim pe banii generaţiilor viitoare", a explicat preşedintele, invitat într-o emisiune la postul 10TV.

Şeful statului a vorbit despre propagarea "politicii minciunii", care a fost acceptată şi de populaţie, prin traiul pe creditare. "Şi populaţiei i-a plăcut să trăiască din împrumuturi, să aibă salariile mărite din împrumuturi, să aibă pensiile plătite şi din împrumuturi, credite de la bănci foarte multe. Toate ăstea acum se răzbună", a mai spus Traian Băsescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET