Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Traian Băsescu, implicat într-un accident pe DN 1. Preşedintele se afla la volan

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident auto uşor, în zona podului Otopeni, autoturismul pe care îl conducea tamponând uşor o altă maşină. Şeful statului a admis că incidentul a avut loc din vina sa.

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier
Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier uşor pe Drumul Naţional 1 în zona Podului Otopeni, anunţă Realitatea TV. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Bogdan Oprea, a confirmat informaţiile, precizând că nu sunt înregistrate victime. 

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea, a declarat că maşina condusă de preşedinte a tamponat uşor maşina din faţă în urmă unei frânări bruşte a acesteia, preşedintele admiţând că nu a păstrat distanţa regulamentară. "Presedintele a avut un accident uşor astăzi în zona Otopeni, se afla la volan, maşina din faţa preşedintelui a pus o frână bruscă. Nu a existat niciun fel de victime, de răni. S-a mers în procedura legală de înţelegere amiabilă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea.

În 2008, Băsescu  a mai fost implicat într-un accident ușor. Lângă Parcul Cișmigiu, șeful statului a lovit mașina din fața sa, care, întâmplător, aparținea SRI. Pe atunci, Băsescu conducea un Volkswagen Golf, acum el circulă cu o Dacie Logan.
Conform Realitatea TV, Traian Băsescu şi şoferul maşinii accidentate s-au înţeles amiabil. "S-a mers pe procedura legală de înţelegere amiabilă între şoferi, permisă în cazuri de accidente minore", a precizat Oprea. El a adăugat că maşinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de "zgârâieturi' şi "telescoape lovite". De asemenea, întrebat dacă la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie şi dacă permisul preşedintelui Băsescu a rămas la acesta sau şeful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat că în caz de înţelegere amiabilă nu se ajunge până la această procedură. Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă în maşina preşedintelui se mai aflau persoane.

Şeful Poliţiei Rutiere din IGPR, Lucian Diniţă, a declarat pentru MEDIAFAX, referitor la accidentul rutier în care a fost implicat sâmbătă preşedintele Traian Băsescu, că în acest caz nu a fost solicitată intervenţia unui echipaj al instituţiei pe care o conduce. Comisarul şef de Poliţie Lucian Diniţă a confirmat totodată că, în astfel de situaţii, poliţiştii de la Rutieră nu sunt chemaţi deoarece părţile implicate ajung la o înţelegere amiabilă. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov au declarat, la rândul lor, că nu au fost chemaţi la locul accidentului. "Nu s-a sunat nici direct la noi, nici la 112. A fost o simplă tamponare", au spus sursele citate. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET