Lista noilor taxe introduse de guvernul Ponta. Cu cât se impozitează casa, maşina şi sănătatea

Reducere la taxe şi impozite pentru cei care plătesc până la 31 martie
Reducere la taxe şi impozite pentru cei care plătesc până la 31 martie

Anul acesta USL a debutat cu introducerea multor impozite noi sau cu extinderea aplicării unor impozite (aşa-zisă lărgire a bazei de impozitare) într-o ţara deja supraimpozitată, scrie Econtext.

Printre cele mai dure măsuri de acest gen se numără impozitarea suplimentară a companiilor energetice (taxa Robin Hood), alături de impozitarea fermierilor şi devansarea accizelor.

Toate acestea vor genera scumpiri noi, într-un an deja bântuit de alte scumpiri. Iar toate acestea se vor revărsa, finalmente, tot asupra buzunarului nostru.

De asemenea, fiori negri vor veni şi de la concedierile preconizate în companiile de stat cu pierderi, dar şi de la alte astfel de decizii luate de guvern în aceste momente!

Vezi aici topul taxelor introduse de noul Guvern şi care vor îngenunchea populaţia şi companiile.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Criatina
03 Feb 09:09
IN CRIZA maresti taxe si impozite?pai usl isti mincinosi parca nu era vorba de cresterea taxelor in conditiile in care romanii deja au suportat costurile prostiei portocalii care persista si in prezent si dupa care va luati bani TVA 24%,preturi exagerate in raport cu veniturile etccccIn loc sa maresti taxele si impozitele reduceti numarul de parlamentari urias si la cheltuieli,dati drumul la privat,la consum!DE CE SA ITI PLATESC IMPOZIT MAI MARE?CE FACI PT EL ?
Răspunde
0 0
marin
30 Jan 15:00
sunt crescator de albine. Vreau sa stiu si eu, domnule Ponta, cine v- a consiliat cand ati impozitat apicultura? Propun pe aceasta cale sa schimbam denumirea paduchelui "Varroa jacobsoni", un daunator ce face ravagii in familiile de albine, cu al acestui ilustru personaj. Va comunic faptul ca nici-o tara din lume, nu a impozitat apicultura, din mii de motive. Unul singur, " Einstein: Dacă albinele ar dispărea de pe Pământ, omenirea ar mai exista încă patru ani"....
Bunica avea o vorba, "vaca se mulge, dupa ce vine de la pasune".
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print