TITULARIZARE 2012. DESCARCĂ SUBIECTELE şi BAREMELE pentru toate disciplinele

Subiecte şi bareme TITULARIZARE 2012
Subiecte şi bareme TITULARIZARE 2012 / FOTO: http://www.evz.ro

TITULARIZARE 2012 Pe pagina Ministerului Educaţiei au fost postate modele de subiecte, dar şi baremele pentru examenul de titularizare sesiunea 2012. 

TITULARIZARE 2012  Pe pagina http://subiecte.edu.ro au fost postate modele de subiecte pentru examenul de titularizare sesiunea 2012 pentru disciplinele: educatori, educatori - maghiara, invatatori, invatatori - maghiara, limba romana, matematica, informatica si tehnologia informatiei, limba engleza, limba franceza, biologie,  istorie, educatie fizica si sport, arte, psihopedagogie speciala, religie ortodoxa, cultura civica, economie si educatie antreprenoriala.

TITULARIZARE 2012  Structura probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor declarate vacante / rezervate in unitaţile de învăţământ preuniversitar 2012 va cuprinde, pentru fiecare dintre disciplinele/ domeniile/ spealizările la care se susţine concursul, două subiecte fiecare notat cu câte 45 de puncte. Se acorda 10 puncte din oficiu, iar nota finală se calculează, prin împărţirea la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare. Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efective este de 4 ore.

TITULARIZARE 2012  Potrivit calendarului  desfăşurarea probei scrise începe în 2 august, iar afişarea rezultatelor va avea loc în 7 august.

 

Fișiere din articol:

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?