Teo Iosef Trandafir: "Eu şi Constantin nu vorbim despre asta". VEZI care e subiectul TABU

Teo Trandafir şi Constantin Iosef au avut o nuntă în stilul anilor '20
Teo Trandafir şi Constantin Iosef au avut o nuntă în stilul anilor '20

Teo Iosef Trandafir  a mărturisit că nu este deranjată de pasiunea soţului său, Constantin, pentru jocul de poker. Ea a mărturisit, însă, că sumele de bani câştigate şi pierdute din pricina acestei pasiuni nu reprezintă un subiect despre care vedeta să îşi dorească să discute cu soţul său.

Vedeta nu are absolut nicio problemă cu pasiunea soţului său pentru jocul de poker.

"Eu am încredere în el, nu-l verific niciodată... Constantin, soţul meu, a încercat să mă înveţe şi pe mine poker, însă mi-e frică să mă gândesc la ziua în care îmi va scăpa mâna la acest joc. Nu cred că e pentru mine. Uite, o vreme am şofat, apoi m-am lăsat, am zis că nu am talent. Aşa şi cu asta. El are o maturitate şi o siguranţă care mie îmi lipsesc. Mi se pare că fiecare dintre noi are talentul lui la anumite lucruri... Şi aşa e bine să ne completăm", a declarat Teo Iosef Trandafir pentru Libertatea.

Ea a mai povestit că n-a ştiut niciodată cât a câştigat el la competiţiile de poker sau, dimpotrivă, cât a pierdut: "Nu ştiu nici dacă a câştigat, nici dacă a pierdut. Dar nici nu am simţit niciodată nimic. Nu am vorbit niciodată despre asta, nu ştiu despre ce este vorba... Nu e treaba mea. Nici nu am vrut să ştiu, deşi el a încercat să-mi spună ceva, dar l-am oprit. Am zis că ar însemna limitarea libertăţii lui şi cred că soţii într-o familie au nevoie de libertate. Dacă se apucă mâine de bungee jumping, nu aş avea nimic de obiectat, pentru că ştiu ce face. În plus, am încredere în el", susţine Teo.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?