Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Teo Iosef Trandafir: "Eu şi Constantin nu vorbim despre asta". VEZI care e subiectul TABU

Teo Iosef Trandafir  a mărturisit că nu este deranjată de pasiunea soţului său, Constantin, pentru jocul de poker. Ea a mărturisit, însă, că sumele de bani câştigate şi pierdute din pricina acestei pasiuni nu reprezintă un subiect despre care vedeta să îşi dorească să discute cu soţul său.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef au avut o nuntă în stilul anilor '20
Teo Trandafir şi Constantin Iosef au avut o nuntă în stilul anilor '20

Vedeta nu are absolut nicio problemă cu pasiunea soţului său pentru jocul de poker.

"Eu am încredere în el, nu-l verific niciodată... Constantin, soţul meu, a încercat să mă înveţe şi pe mine poker, însă mi-e frică să mă gândesc la ziua în care îmi va scăpa mâna la acest joc. Nu cred că e pentru mine. Uite, o vreme am şofat, apoi m-am lăsat, am zis că nu am talent. Aşa şi cu asta. El are o maturitate şi o siguranţă care mie îmi lipsesc. Mi se pare că fiecare dintre noi are talentul lui la anumite lucruri... Şi aşa e bine să ne completăm", a declarat Teo Iosef Trandafir pentru Libertatea.

Ea a mai povestit că n-a ştiut niciodată cât a câştigat el la competiţiile de poker sau, dimpotrivă, cât a pierdut: "Nu ştiu nici dacă a câştigat, nici dacă a pierdut. Dar nici nu am simţit niciodată nimic. Nu am vorbit niciodată despre asta, nu ştiu despre ce este vorba... Nu e treaba mea. Nici nu am vrut să ştiu, deşi el a încercat să-mi spună ceva, dar l-am oprit. Am zis că ar însemna limitarea libertăţii lui şi cred că soţii într-o familie au nevoie de libertate. Dacă se apucă mâine de bungee jumping, nu aş avea nimic de obiectat, pentru că ştiu ce face. În plus, am încredere în el", susţine Teo.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET