"Telenovela cu vampiri" Twilight a fost subiect la BACALAUREAT 2013

Twilight a devenit subiect la Bac
Twilight a devenit subiect la Bac

BACALAUREAT 2013. Filmul cu vampiri “Twilight” a fost subiect la examenul de Bacalaureat la limba engleză. Liceenii au primit un text din filmul cu vampiri şi apoi au avut de răspuns la zece întrebări despre Bella şi Edward, un vampir şi iubita sa, care sunt urmăriţi de vârcolaci.


BACALAUREAT 2013. Zeci de mii de liceeni din România au primit, la proba scrisă la limba engleză, ieri, un fragment din “Twilight” – Amurgul și au răspuns la intrebări legate de text, scrie exclusivtm.ro

Examenul de Bacalaureat a devenit o glumă… horror. Ministerul Educaţiei a stabilit că filmul de groază pentru adolescenţi Twilight este potrivit ca subiect la Bac, iar luni elevii au avut de comentat un text cartea care a stat la baza filmului cu vampiri la Bacalaureatul la limba engleză.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cristi
29 iun 05:04
Serios?! . Gafele din presă sunt mult mai savurante decât ale unui elev, care nici numele nu si-l stie scrie. Horror?!....horror e creierul vostru mai baieti.
Răspunde
0 0
Cristina
27 iun 14:41
Presa exagereaza ca de obicei! Subiectul I al competententelor lingvistice de limbi moderne a fost nimic mai mult decat o recenzie a filmului mai sus mentionat (pe care btw, eu nici macar nu l-am vazut) iar intrebarile faceau strict referire la recenzia respectiva si aveau ca si variante de raspuns: a)True b) False c) Doesn't say. Subiectul a fost cat se poate de clar si cat se poate de usor.
Uuuuu..."Bacalaureat a devenit o glumă… horror". Eu cred ca "gluma...horror" e presa de scandal din zilele noastre.
Răspunde
1 0
Nistor Claudiu
27 iun 13:35
Și uite-așa am ridicat la rang de cinste prostia!
Răspunde
4 -2
GIgel
26 iun 18:15
Voi nici macar la limba romana nu ati luat BACul...
Răspunde
2 -6
Florentin
26 iun 19:30
7 Inainte sa critici, invata si tu cum se scrie "BACul"!
Afișează mai multe comentarii
print