Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Te sună cineva cu "număr privat"? Vezi aici cum poţi să afli cine e anonimul

Pentru a afla numărul de telefon al persoanei care vă sună cu "necunoscut" trebuie să vă creați un cont pe serviciul VoiceIP.

Acum puteţi afla cine vă sună cu număr necunoscut.
Acum puteţi afla cine vă sună cu număr necunoscut. / FOTO: http://www.9am.ro

Probabil că mulţi dintre voi aţi fost apelaţi cu "număr privat". Dacă vă macină curiozitatea, ar trebui să utilizaţi serviciul VoiceIP, care vă va aloca un număr pe care îl puteţi folosi pentru a devia toate apelurile primite, scrie videotutorial.ro.

Trebuie să ştiţi că pentru a forwarda un apel, trebuie să aveţi credit pe cartelă. Devierea apelului va avea loc chiar dacă nu sunteţi logaţi pe serviciul VoiceIP. În optiunea "Call forwarding" (deviere apel) se trece numărul către care doriţi să deviaţi (în cazul nostru numărul VoiceIP) pentru una din situaţiile disponibile: "Always forward" (deviere întotdeauna), "Forward when busy" (deviere doar cand suna ocupat), "Forward when unanswered" (deviere cand nu răspundeţi), "Forward when unreachable" (deviere când nu vă aflaţi în aria de acoperire sau nu aveţi semnal). Devierea pentru "Always forward", este cea mai indicată.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET