TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală: 2 răniţi. UPDATE

TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală
TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală / FOTO: Alexandra Suciu/Martor ocular
TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală TAXI prins între două tramvaie, în zona Trafic Greu din Capitală

Un taxi a fost prins între două tramvaie miercuri dimineaţă, în zona Trafic Greu din Bucureşti. Două persoane aflate în maşină au fost rănite.

UPDATE 10.42: Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost reluată miercuri, în jurul orei 10.00, pe Şoseaua Progresul, după ce timp de mai bine de o oră a fost deviată.

Un taxi a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 şi 11, în zona intersecţiei Şoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie, şoferul şi o femeie care se afla în maşină fiind duşi la spital, a declarat miercuri, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Andrei Codău, Brigada Rutieră, a declarat, pentru Realitatea TV: "Taximetristul a încercat să pătrundă de pe o stradă laterală şi nu a acordat prioritate tramvaiului. Tramvaiul l-a acroşat şi l-a aruncat pe cealaltă linie de tramvai, în sens opus, unde a fost lovit de un alt tramvai şi prins între cele două.

Clienta, o tânără de 20 de ani, a fost suspectă de fractură de claviculă şi trimisă la spital. Şoferul de taxi, lovit uşor la cap, este încă la faţa locului, pentru cercetări.

Circulaţia tramvaielor este blocată pentru că se fac cercetări şi se estimează că acesta va funcţiona normal la ora 10".

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 0
xxl
27 mar 14:51
In ILFOV nu stiu sa fie tramvai, nuu?? Sau?? Cred ca nu stia ce este ala trmvai..... sincer.... MULTA SANATATE CLIENTE-I..ASA ESTE TOT CE CONTEAZA ACUM...SI DIN CATE VAD...TAXIUL NU MAI ESTE UN MIJLOC DE TRANSPORT SIGUR DELOC....TREBUIE FACUTA O ANALIZA ACESTUI TIP DE TRANSPORT...
Răspunde
1 0
taxi
27 mar 14:41
Va rugam...Face-ti DIFERENTA DINTRE TAXI BUCURESTI SI TAXI DE ILFOV...AICI ESTE VORBA DE UN TAXI DE ILFOV... CLIENTII POATE NU STIU SA FACA DIFERENTA... DAR VOI PRESA PUTETI SA INFORMATI CORECT...UN TAXI DE ILFOV....
Răspunde
2 0
Alexe Emil
27 mar 14:07
Ma ungea pe suflet daca murea taximetristul. Sau macar sa fi fost ranit foarte grav. Asa, tot un om nevinovat are de suferit din cauza boilor astora. LOGANARI IMPUTITI !!!
Răspunde
1 -4
B888PEL
27 mar 12:50
Aici este o sclav de taximetrist din județul ilfov care CHIAR venise cu un client din clinceni!Afară cu ilfovul din București.
Răspunde
0 -6
FONDURI UE
27 mar 12:09
2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro...
Răspunde
4 -1
elciupahabra
27 mar 11:11
nimic de neasteptat tinand cont de consecventa profeseionista a unor soferi de taxi.....culmea este ca ei solidarizeaza cand au dreptate vazi cazul teo peter sau calea floreasca....prafilor
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print