Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

SULEYMAN MAGNIFICUL. Cum a jelit sultana Hurrem la "moartea" lui Ibrahim-Pasa

SULEYMAN MAGNIFICUL. Actiunea se precipita in serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, iar telespectatorii din Romania afla, in sfarsit, ce se alege de trufasul Ibrahim-Pasa, grecul convertit la islamism care a avut cutezanta sa se creada mai presus decat insusi sultanul.

 

SULLEYMAN MAGNIFICUL. Hurrem prefera sa moara de ciuma decat sa stea departe de sultan
SULLEYMAN MAGNIFICUL. Hurrem prefera sa moara de ciuma decat sa stea departe de sultan

SULEYMAN MAGNIFICUL. Momente grele pentru fanii din Romania ai actorului Okan Yalabik, interpretul lui Ibrahim-Pasa. Potrivit scenariului, preferatul lor are parte de o moarte naprasnica, asa ca admiratorii turcului sunt nevoiti sa isi ia adio, cel putin pentru moment, de la Okan, scrie enational.ro.

Disparitia din film a interpretului celui mai puternic si, totodata, nesabuit vizir din vremea lui Suleyman Magnificul i-a mahnit pe colegii de distributie ai starului, care, dupa ce s-a tras ultima scena cu Yalabik, au mers impreuna la un restaurant select din Istanbul.

Au dorit sa petreaca, dar nu au prea reusit si asta pentru ca le venea greu sa se desparta de omul alaturi de care au lucrat zi si noapte aproape trei ani. El insusi intristat ca si-a luat adio de la personajul Ibrahim-Pasa, Okan  parea complet debusolat.

 


Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET