SULEYMAN MAGNIFICUL, scandal MONSTRU în Turcia. VEZI ce spune actorul principal, Halit Ergenc

Suleyman Magnificul se încheie în curând
Suleyman Magnificul se încheie în curând

SULEYMAN MAGNICIFUL - Sub domnia iubirii e serialul cel mai vizionat în România acestei toamne, estimându-se că în fiecare minut se uită la el 1,5 milioane de români. Serialul a provocat un enorm scandal în Turcia, declanşând o mulţime de controverse. Actorul din rolul principal, Halit Ergenc, a discutat cu Eva.ro despre scandal.

Serialul Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii este la al treilea sezon în Turcia şi, cu toate acestea, a fost întâmpinat atunci când a fost lansat de multe controverse.

Scandalul a devenit atât de mare, încât chiar şi premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a intervenit în scandal, cerând câteva explicaţii producătorilor.

"Au existat anumite tensiuni pentru că oamenii şi-l imaginau pe Suleyman Magnificul pe un piedestal. Era o imagine cumva schematică, rece. Serialul l-a umanizat pe Suleyman şi a reuşit până la urmă să convingă publicul că nimeni nu îşi propunea să murdărească memoria unui mare om" spune Halit Ergenc.

Cel care interpretează pe sultan a vorbit şi despre relaţia acestuia cu Hurrem:

"Între Suleyman şi Hurrem a existat iubire. Chiar dacă, iniţial, planurile lui Hurrem erau de răzbunare, sultanul i-a topit orice idee malefică în ceea ce-l priveşte.

Hurrem s-a îndrăgostit de Suleyman, pentru că acesta avea şi calităţile necesare să o seducă. Era un bărbat atrăgător, foarte inteligent şi cultivat, în plus era şi cel mai puternic om al Imperiului. În acelaşi timp, Suleyman s-a îndrăgostit de faptul că Hurrem nu se temea de el, pretindea să-i fie chiar egal. Legile iubirii ies din sfera legilor cetăţii, iar sultanul ştia să aprecieze personalitatea extraordinară a acestei femei.

Istoria s-ar fi scris altfel dacă nu ar fi existat Hurrem, tocmai pentru că ea a avut un rol foarte important în deciziile luate de Suleyman.  De asemenea, nu am mai fi auzit de Hurrem în zilele noastre", a mai explicat Ergenc.

Citeşte mai multe pe Eva.ro

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre ACTRIŢA PRINCIPALĂ din SULEYMAN MAGNIFICUL

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
marvelll
19 oct 19:13
Doar atatia r..etarzi se afala in Roamania?
Răspunde
1 0
marvelll
19 oct 19:12
Doar atatia retarzi se afla in Romania?
Răspunde
0 -2
Semiom roman
19 oct 12:52
Dacă veţi citi cărţile lui Sal Rachele şi Divina Carte veţi constata numerose puncte de convergenţă. Găsiti câteva aici - semiomroman.blogspot.ro – articolul Despre Sal Rachele. In timpul vizitei acestuia în Bucureşti, în prima zi, intr-o pauză, Sal Rachele aprimit in dar un exemplar al Divinei Cărţi, pe care l-a aprecit în mod special şi l-a strâns la piept de mai multe ori. A avut o sesiune de discutii atunci (impreună cu Fondatorii!), cu persoana care i-a dăruit cartea. Dacă v-a placut Sal Rachele atunci o să iubiţi Divina Carte (carte de ştiinţă contopită în credinţă). Ea conţine ADEVĂRUL pe care îl căutăm despre Creaţia şi Autocreaţia Divină, exact informaţia care ne-ar limpezi in hăţişul acestor mici adevăruri împrăştiate pe internet. Trebuie să şti exact, matematic şi logic cine, cum, de ce, când, iar toate aceste răspunsuri trebuie să rezoneze.
Gând Bun!
Răspunde
4 0
Cezar
19 oct 12:43
Nu mai pot de ras... estimându-se că în fiecare minut se uită la el 1,5 milioane de români . Si cati mai suntem pe aici dupa referenduum? Sunteti penibili !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print