Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

SULEYMAN MAGNIFICUL, scandal MONSTRU în Turcia. VEZI ce spune actorul principal, Halit Ergenc

SULEYMAN MAGNICIFUL - Sub domnia iubirii e serialul cel mai vizionat în România acestei toamne, estimându-se că în fiecare minut se uită la el 1,5 milioane de români. Serialul a provocat un enorm scandal în Turcia, declanşând o mulţime de controverse. Actorul din rolul principal, Halit Ergenc, a discutat cu Eva.ro despre scandal.

Suleyman Magnificul se încheie în curând
Suleyman Magnificul se încheie în curând

Serialul Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii este la al treilea sezon în Turcia şi, cu toate acestea, a fost întâmpinat atunci când a fost lansat de multe controverse.

Scandalul a devenit atât de mare, încât chiar şi premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a intervenit în scandal, cerând câteva explicaţii producătorilor.

"Au existat anumite tensiuni pentru că oamenii şi-l imaginau pe Suleyman Magnificul pe un piedestal. Era o imagine cumva schematică, rece. Serialul l-a umanizat pe Suleyman şi a reuşit până la urmă să convingă publicul că nimeni nu îşi propunea să murdărească memoria unui mare om" spune Halit Ergenc.

Cel care interpretează pe sultan a vorbit şi despre relaţia acestuia cu Hurrem:

"Între Suleyman şi Hurrem a existat iubire. Chiar dacă, iniţial, planurile lui Hurrem erau de răzbunare, sultanul i-a topit orice idee malefică în ceea ce-l priveşte.

Hurrem s-a îndrăgostit de Suleyman, pentru că acesta avea şi calităţile necesare să o seducă. Era un bărbat atrăgător, foarte inteligent şi cultivat, în plus era şi cel mai puternic om al Imperiului. În acelaşi timp, Suleyman s-a îndrăgostit de faptul că Hurrem nu se temea de el, pretindea să-i fie chiar egal. Legile iubirii ies din sfera legilor cetăţii, iar sultanul ştia să aprecieze personalitatea extraordinară a acestei femei.

Istoria s-ar fi scris altfel dacă nu ar fi existat Hurrem, tocmai pentru că ea a avut un rol foarte important în deciziile luate de Suleyman.  De asemenea, nu am mai fi auzit de Hurrem în zilele noastre", a mai explicat Ergenc.

Citeşte mai multe pe Eva.ro

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre ACTRIŢA PRINCIPALĂ din SULEYMAN MAGNIFICUL

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET