Strângere disperată de fonduri: singur cu doi lei timp de o lună

Leiii sunt o femela si un mascul, in varsta de doi si respectiv una an
Leiii sunt o femela si un mascul, in varsta de doi si respectiv una an

James Jablon e falit şi are nevoie de bani să-şi susţină adăpostul pentru animale. A intrat în cuşca leilor sâmbătă şi marea lui problemă va fi cum să-şi treacă timp de o lună timpul: leii dorm cam 20 de ore pe zi, nemaramanandu-i decat sa spere ca acestia nu vor avea vreo toana sa-l manance in restul orelor ramase.

Se numesc Lea şi Ed, şi James Jablon i-a crescut de când erau mici. Aventura lui va fi transmisă live online până pe 31 ianuarie, un mod de a-şi trece vremea în cuşca leilor fiind şi să le vorbească spectatorilor despre adăpostul său. Are 100 de animale, de reptile la lemuri şi tigrii, în Spring Hill, SUA, la peste 50 de kilometri de Tampa, aducându-le acolo la început doar pe cele care aveau nevoie de tratament, ulterior luându-le în grijă şi pe altele sănătoase, care pur şi simplu rămăseseră pe drumuri.

Pe James Jablon îl costă 75.000 de dolari pe an, scrie Associated Press, să le hrănească şi să le doftoricfească, ţine adăpostul doar cu câţiva voluntari şi cu ajutor constant de la fata lui de 13 ani, Chelsea.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print