Steaua - Schalke, meci cu probleme la PRO TV. Nemţii, ironici: Să avem răbdare, suntem în România

Problemele tehnice le-au dat bătăi de cap celor de la Pro TV
Problemele tehnice le-au dat bătăi de cap celor de la Pro TV / FOTO: Reuters

Meciul Steaua - Schalke 04 a fost unul cu probleme pentru PRO TV.

Pentru prima dată în istoria transmisiilor sportive ale PRO TV, la meciul Steaua - Schalke, din Europa League transmisia a picat minute bune.

Cauza a fost o defecţiune tehnică aparută la carul de transmisie, potrivit GSP. Asta pentru că dacă transmisia ar fi picat din cauze precum probleme de satelit sau o pană de curent, ar fi intrat imediat în funcţiune soluţiile de rezervă, releele şi fibra optică, respectiv un generator. Nu a fost cazul, iar telespectatorii au urmărit în jur de 10 minute reclame şi promo.

Meciul a revenit pe micile ecrane abia în minutul 20, iar Costi Mocanu, unul dintre comentatori, a prezentat imediat scuze. "Ne cerem scuze pentru problemele tehnice şi să sperăm că nu vor mai apărea şi altele", a spus Mocanu.

Nemţii au râs de noi

Potrivit Onlinesport, transmisia a picat şi în Germania, iar comentatorii de la Sky au râs de problemele tehnice, ca şi cum acestea nu puteau apărea decât la noi în ţară. "Să nu uităm că suntem în România. Trebuie să avem răbdare cu tehnicienii români. Dar până când?", se întrebau comentatorii. Nici la pauză aceştia nu au uitat de probleme, afirmând, ironic: "Sperăm să avem parte de fotbal în partea secundă, dar mai ales de curent electric".

Televiziunea din Pache Protopopescu şi Sport.ro, care face parte din acelaşi trust, transmit în România meciurile din Europa League.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print