Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Steaua lui Becali, în pericol. Apare SUPERECHIPA în Liga 1

O nouă forţă ar putea apărea pe harta fotbalului românesc, după ce doi dintre cei mai bogaţi patroni din Liga 1 se gîndesc să investească într-un singur club pentru a face o echipă capabilă să cîştige titlul.

Gigi Becali
Gigi Becali

După eşecurile de la Astra şi FC Vaslui, Ioan Niculae şi Adrian Porumboiu vor să-şi unească forţele şi să creeze o nouă echipă care să se bată cu Steaua. Patronul "galben-verzilor" a venit cu această idee, dezamăgit fiind de echipa sa care ocupă abia locul 6 în acest sezon: "N-o să mă mai vedeţi prea mult timp la Vaslui. Echipa se poate descurca şi fără mine. Probabil o să mă mai vedeţi în fotbal, dar la altă echipă", a spus Porumboiu la DolceSport.

La mai puţin de jumătate de oră, Ioan Niculae a venit cu noi detalii despre planul lui Porumboiu: "Mi-a zis: «Hai să facem o singură echipă, să nu-şi mai bată ăştia joc de noi». Chiar mi-a dat o idee bună. O să-l sun, poate dacă ne unim o să facem o treabă mai bună. Are dreptate şi el, nu se poate să bagi bani de ani de zile într-o groapă şi să îşi bată unii joc de tine. Bunătatea a fost confundată cu prostia", a mărturisit Niculae la DolceSport.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Dovlecei umpluti cu branza
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 12:17
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET