Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

STEAUA - DINAMO: Bilete disponibile online pentru fani LISTĂ PREŢURI

STEAUA - DINAMO. Pentru prima data in istorie, derby-ul dintre cele doua echipe bucurestene va fi vandut si online, suporterii avand posibilitatea sa isi aleaga locul preferat pe Arena National folosind platforma BileteSteaua.ro.

Steaua Dinamo
Steaua Dinamo

BileteSteaua.ro anunta disponibilitatea biletelor online pentru meciul pe care FC Steaua Bucuresti il va sustine in compania rivalei sale dintotdeauna, Dinamo Bucuresti. Meciul dintre cele doua echipe etalon se va desfasura pe 4 noiembrie, pe National Arena cu incepere de la ora 21.30.

Pentru prima data in istorie, derby-ul dintre cele doua echipe bucurestene va fi vandut si online, suporterii avand posibilitatea sa isi aleaga locul preferat pe Arena National folosind platforma BileteSteaua.ro.

STEAUA - DINAMO. "Interesul pentru acesta partida este enorm, peste 2000 de bilete au fost vandute in prima ora. Estimam ca cererea pentru bilete comandate online va fi similara unei partide disputate de Steaua in Europa League. Tot mai multi fani aleg sa achizitioneze bilete prin BileteSteaua.ro , ca sa scape de aglomeratia de la casele de bilete. In plus, isi aleg locul, simplu si comod din fata calculatorului”, declara Adrian Garjoaba, project manager www.biletesteaua.ro .

Plata online cu cardul, se face utilizand serviciile integratorului de plati www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa si Mastercard. De asemenea persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuand plata prin transfer bancar, conform informatiilor din documentul de plata emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii in site.

Preţurile pentru partida Steaua - Dinamo sunt următoarele:

Peluza Sud, inelul trei - 10 lei

Peluza Sud, inelul intermediar - 15 lei

Peluza Sud, inelul unu - 20 de lei

Peluza Nord, inelul unu - 20 de lei

Tribuna a II-a, inelul trei - 30 de lei

Tribuna a II-a, inelul intermediar - 40 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 109, 110, 117 şi 118 - 50 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 111, 112, 115 şi 116 - 60 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 113, 114 - 75 de lei

Tribuna I, inelul trei - 30 de lei

VIP 3 - 100 de lei

VIP 2 - 150 de lei

VIP 1 - 200 de lei.

Partida Steaua - Dinamo, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa la 4 noiembrie, cu începere de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

 

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET