Spitalul "Marius Nasta" din Capitală a fost invadat de şobolani. Angajaţii au adus pisici VIDEO

Spitalul are şobolani în subsol
Spitalul are şobolani în subsol / FOTO: REALITATEA TV

Soluţie românească la o problemă aşijderea! Medicii de la Spitalul Marius Nasta din Capitală au umplut saloanele cu pisici pentru a scăpa de şobolani. Angajaţii de aici spun că subsolul este plin de rozătoare în vreme ce pe biroul şefului tronează, semn de ghinion, chiar o pisică neagră. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă de reporterii Realitatea Tv.

Pavilionul Zerlendi al spitalului Marius Nasta arată ca după război. Pentru bolnavii de plămâni internaţi aici pare locul ideal de adaptare la cealaltă lume. Sărăcia din saloane şi cea din farfurii este dublată de mizerie. Unul dintre angajaţi spune că banii de salarii sunt puţini iar cei pentru deratizare lipsesc. Tocmai din această cauză, şobolanii au umplut subsolul.

"Sunt mari ca pisica. Îţi sar în ochi. Dacă nu eşti atent, îţi scoate ochii.  Avem şi o târlă de pisici", a spus un angajat.

Chiar în holul principal al pavilionului stă ţanţoş un câine în vreme ce o pisică neagră se odihneşte pe masa şefilor, în secretariat. Medicii spun că tocmai au încheiat deratizarea şi nu li se pare nimic ieşit din comun că bolnavii de plămâni sunt nevoiţi, iată, să suporte şi efectul părului de animale. Directorul Spitalului "Marius Nasta" promite, însă, măsuri urgente.

"Sigur că problema şobolanilor este foarte serioasă. Probabil că este vorba şi de o oarecare necoordonare în resturile alimentare care rezultă când se strânge masa, noi vom face o foarte rapidă şi scurtă anchetă şi vom solicita servicii de deratizare. Probabil că este o perioadă când acolo, în parcul Tineretului şi în zonele vecine s-au adunat iarăşi şobolani. Nu ştiu de pisici şi câini în saloane",  a declarat Radu Stoica, manager interimar la Institutul de Pneumologie "Marius Nasta".

Invazia şobolanilor în subsolul spitalului de plămâni Marius Nasta completează într-un mod cât se poate de nefericit păţaniile cu păduchi şi viermi de la Bălăceanca, pe care Realitatea TV le-a prezentat în exclusivitate zilele trecute.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print