Spectacol aeronautic deasupra Lacului Morii din Capitală VEZI VIDEO

Spectacol aeronautic deasupra Lacului Morii din Capitală
Spectacol aeronautic deasupra Lacului Morii din Capitală / FOTO: Realitatea Tv

Momentul comic al spectacolului a fost o ratare. Câţiva paraşutişti nu au reuşit să aterizeze pe ponton şi au ajuns direct în Lacul Morii.

Deasupra celui mai mare lac artificial din Bucureşti, Lacul Morii, au putut fi văzute sâmbătă acrobaţii aeriene, salturi cu paraşuta, iar pe apă demonstraţii nautice. Sute de bucureşteni au urmărit de pe mal spectacolul aeronautic.

Momentul comic al spectacolului a fost o ratare. Câţiva paraşutişti nu au reuşit să aterizeze pe ponton şi au ajuns direct în Lacul Morii.

La ferestrele şi balcoanele blocurilor din apropierea Lacului Morii oamenii priveau cu admiraţie avioanele de înaltă acrobaţie. Evenimentul a adunat mulţi copii, părinţi şi bunici curioşi să vadă un spectacol desăvârşit.

"Este interesant, dar nu, nu m-aş arunca, credeti-mă nici cu paraşutele", a spus un spectator

"Cred că este pentru prima oară când văd aşa ceva, ceva în genul acesta, cu avioane... am mai văzut", a spus altul.

"Am vrut să aducem în acelaşi loc aerul şi apa. Este prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment pe Bucureşti sau deasupra Bucureştiului. S-au mai întâmplat aseamenea evenimente dar în zone cu mare cum ar fi Constanţa, Tuzla. Ne dorim ca la anul să aducem ceva şi mai spectaculos", a declarat organizatorul evenimentului, Diana Dumitrache.

Spectacolul aeronautic va fi organizat anual.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print