Soţul sopranei Roxana Briban a ieşit deja la agăţat pe Facebook

Dupa inmormintare, Alexandru Briban a fost prezent si in platoul unei televiziuni pentru un interviu
Dupa inmormintare, Alexandru Briban a fost prezent si in platoul unei televiziuni pentru un interviu

La câteva ore după ce şi-a înmormântat soţia, Alexandru Briban a intrat pe Facebook şi şi-a schimbat statusul din "căsătorit" în "celibatar". Alexandru Briban şi-a schimbat şi declaraţia de interese de pe Facebook, arătându-se doritor de "femei", căutând "prietenie", "întâlniri", "o relaţie" sau doar "conversaţie".

Roxana Briban s-a sinucis sâmbătă după amiază, a fost înmormântată marţi şi tot marţi, la câteva ore, sotul ei a intrat pe Facebook să-şi pregătească terenul pentru o viitoare relaţie, declarându-se celibatar şi gata de aventură. "Trebuia să scrii la starea civilă că eşti văduv, nu celibatar, domnule Briban", s-a supărat o persoană din lista sa de prieteni, citată de adevărul.ro, care a sesizat imediat schimbarea. La informaţiile de contact, Alexandru Briban a păstrat totuşi site-ul soţiei sale, www.roxanabriban.com, care, de altfel, nu funcţionează.

Cineva a făcut, de asemenea, curăţenie şi în contul de Facebook al sopranei, accesat din lista de prieteni a lui Alexandru Briban, unde nu mai există nici o informaţie despre aceasta, fiind specificat doar faptul că e femeie, lista ei de prieteni fiind redusă drastic la numai 10, ramanand si doar de o singură fotografie.  Dand cautare direct cu numele ei pe Facebook, contul Roxanei Briban este neschimbat. Mâna însângerată din opera "Madame Butterfly" pe care Roxana Briban o postase la status înainte de a se sinucide a ramas la locul ei, la fel si lista de prieteni, intacta.

Marţi, după înmormântare, înainte să-şi facă timp să intre pe Facebook, Alexandru Briban a fost prezent la o emisiune televiziune televizată, unde a recunoscut că a semnat un contract de exclusivitate cu Antena 1 pentru declaraţii. "Nu vad unde e problema. Da, sunt platit. E vreo problema?", a declarat el pentru Click

După ce informaţia ca isi cauta partenere noi pe Facebook a apărut pe site-urile mai multor publicaţii, Alexandru Briban şi-a cerut scuze, menţionând că nu ştie prea bine cum funcţionează Facebook-ul şi şi-a schimbat statusul din "singur" în "văduv". "Îmi cer scuze nu ştiu foarte bine să butonez în Facebook. Am făcut modificarea", scrie el pe pagina principală a contului de pe Facebook.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print