Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

SONDAJ REFERENDUM 2012: Cum ar vota românii pentru demiterea lui Traian Băsescu

Preşedintele suspendat Traian Băsescu ar fi demis de 69% dintre românii care se vor prezenta la Referendum 2012, conform unui sondaj Avangarde.

Miting la Cluj-Napoca de susţinere a lui Traian Băsescu
Miting la Cluj-Napoca de susţinere a lui Traian Băsescu / FOTO: Facebook

În ceea ce priveşte un posibil vot pentru viitorul preşedinte al României, surpriza vine de la contracandidatul lui Crin Antonescu. Conform sondajului Avangarde, Dan Diaconescu se află pe locul doi, cu 17%, înaintea guvernatorului BNR Mugur Isărescu, cu 12%, şi Mihai Răzvan Ungureanu, 10%. În ceea ce priveşte algerile parlamentare, USL conduce în opţiuni, cu 63%, urmat de PDL, cu 19%, în timp ce UDMR are abia 2%.

Volumul eşantionului: 1000 persoane adulte de 18 ani şi peste
•Tipul eşantionului: Probabilist, stratificat
•Eşantionare: Selecţie probabilistă a punctelor de eşantionare şi a persoanelor. Selecţia gospodăriilor s-a făcut dupa metoda “random-route”, iar cea a persoanelor, după regula “persoana din gospodărie care şi-a serbat ultima ziua de naştere”
•Reprezentativitate: Esantionul este reprezentativ pentru populatia adultă neinstituţionalizată a României cu o eroare maximă tolerată de +/- 3.1 % , pentru un interval de încredere de 95 %.
•Validare: Validarea s-a facut pe baza datelor INS 2010. Valorile prezentate sunt cele rezultate din teren, nu s-au realizat ponderari. Interviurile s-au realizat faţă în faţă, la domiciliul respondenţilor. Au fost verificate 850 chestionare aplicate, telefonic şi la domiciliul respondentului.
•Echipă teren: Echipa de operatori a fost formată din 52 persoane

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
Alte articole din REFERENDUM
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET