SIMULARE BAC 2013. Extreme la proba de Limba şi Literatura Română. Sute de elevi cu nota 1

Sute de elevi au obţinut nota unu la simulare BAC 2013
Sute de elevi au obţinut nota unu la simulare BAC 2013 / FOTO: www.opiniatimisoarei.ro

Elevii nu au luat examenul de simulare a Bacalaureatului în serios. O demonstrează rezultatele slabe pe care aceştia le-au obţinut.

Rezultatele la simularea Bacalaureatului la Limba şi Literatura Română, examen susţinut de elevi în urmă cu o săptămână, nu le fac cinste, scrie bzb.ro.

Potrivit inspectorului şcolar adjunct al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (IŞJ) Braşov, Victor Vijoli (foto), doar 61,46% dintre cei care au dat examenul simulat au luat note de trecere.

Din cei 3.638 de elevi care au susţinut simularea, 1.502 au luat sub 5.00, iar între aceştia, 214 au luat note între 1,00 şi 1,99. Doar 3 elevi au luat 10.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
Dorin
27 Mar 15:35
O generatie de 2 bani: se plâng mai târziu ca angajatorii nu le dau salarii mari. Salariu bun fara 12 clase promovate ? No way !
Răspunde
2 -2
bila
05 Mar 17:12
Ce carte ,a venit primavara ,vine 8 martie !!! problemele sant toalele si moda ,cat mai scurte si mai goale , ca doar scoala e un fel de bar mai ..bodega ,cu baietii tunsi cu creasta ,fara carti si caiete ,deja genii romanesti ,vagbonzi si vagaboante ...asta doar sa aiba profesorii leafa !! mizeria asta ar trebui lamurita ,nu vrei sa inveti ,8 clase obligatorii si restul la licee dati afara si elevii analfabeti si profesorii care produc asemenea rebuturi ,fara mila ! nu poti avea invatamant la nivel de femei de serviciu si boschetari ,afara si profesorii si derbedeii ..!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print