SENZAŢIE la Ucraina are talent: DANSUL la BARĂ care a ţinut publicul cu RĂSUFLAREA TĂIATĂ

Ucraina are talent: un număr de dans la bară a ţinut publicul cu repiraţia tăiată
Ucraina are talent: un număr de dans la bară a ţinut publicul cu repiraţia tăiată

O concurentă a emisiunii "Ucraina are talent" a reuşit să impresioneze atât publicul, cât şi juriul, cu un număr special de dans la bară cu elemente de acrobaţie, care a reuşit să ţină audienţa cu răsuflarea tăiată.

Concurenta de la Ucraina are talent a decis să îşi pună în valoare calităţile prezentând un număr de dans la bară spectaculos, care cuprindea foarte multe acrobaţii.

Fata, pe nume Anastasia, a reuşit nu doar să placă juriului şi publicului, ci şi să îi ţină pe aceştia cu respiraţia tăiată pe tot parcursul numărului său, pentru că a dat impresia că este vorba de acrobaţii periculoase.

Dansatoarea a reuşit să ridice sala în picioare la finalul numărului său, obţinând şi voturile juriului pentru a merge mai departe.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 0
Gulgutieru'
22 mar 08:12
Superb exercitiul la bara (fixa), excelent executat de una dintre cele mai frumoase femei! Ucraina este un rezervor imens de populatie pentru Europa...
Talentati, muncitori, puternici, esticii pot fi atuuri ale U.E., ori, mai grav, se pot dezvolta in cei mai abili concurenti.
Răspunde
0 0
imbecil
21 mar 22:51
caut iubirea adevarata ..da.. dau doar de c.urve .. si-mi convine !!!
Răspunde
5 -7
vlad
21 mar 18:27
Alt popor imbecilizat si saracit de comunism urmeaza sa fie transformat in curand de captalism intr-un bordel urias. Si totul are la baza educatia!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print