PETIŢIE: RAED ARAFAT trebuie să participe la noua lege a sănătăţii! SEMNEAZĂ ŞI TU

Raed Arafat: M-am văzut cu Traian Băsescu înainte de decide să revin la minister
Raed Arafat: M-am văzut cu Traian Băsescu înainte de decide să revin la minister

Război în sistemul medical românesc! De la o zi la alta, rândurile celor care pun paie pe focul iscat în urma duelului purtat între Raed Arafat şi însuşi şeful statului pe marginea legii sănătăţii se îngroaşă. Oamenii au început să iasă cu miile în stradă pentru a protesta faţă de înlăturarea lui Arafat din echipa pentru implementarea legii sănătăţii. SEMNEAZĂ ŞI TU până duminică pentru ca Raed Arafat să participe la noua lege a sănătăţii.

La numai o zi după demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, mai mulţi simpatizanţi au organizat, miercuri, un protest spontan în Piaţa Unirii, din Cluj Napoca. Joi, încă o acţiune de protest faţă de înlăturarea doctorului Raed Arafat din echipa pentru implementarea legii sănătăţii s-a declanşat la Târgu Mureş. De data aceasta, protestul a fost mai concentrat, peste 1.500 de persoane ieşind în stradă.

Au aprins lumânări şi, "înarmaţi" cu pancarte pe care scria "Solidari cu SMURD", "Respect pentru SMURD", "Fatal error 404: Democracy not found", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Raed Arafat suntem alături de tine", "Respect pentru Raed Arafat, greaţă faţă de Băsescu" sau "Nu ne luaţi dreptul la viaţă", oamenii au pornit într-un marş spre sediul SMURD, blocând circulaţia.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, Raed Arafat a declarat că nu el a organizat protestul şi a făcut un apel la o acţiune paşnică. "Oamenii sunt liberi să facă, dar fără să degenereze", a spus Arafat.

REALITATEA.NET porneşte o campanie de susţinere a ideilor doctorului Raed Arafat. Proiectul care a stârnit atâtea controverse a fost lansat de Sărbători în dezbatere publică, iar referatul Raed Arafat a ajuns la Ministerul Sănătăţii abia în urmă cu câteva zile.

"E un sistem dezintegrat care se va dezvolta in 2,3, 4 ani. Când o să ne trezim unde am ajuns o să fie ireversibil. E un bilet dus, fără intors", spune Arafat despre sistemul de urgenţă ce ar rezulta odată cu aplicarea noii legi a sănătăţii.

SEMNEAZĂ ŞI TU petiţia pentru includerea sa în echipa de implementare a legii sănătăţii! Aşteptăm semnăturile dumneavoastră până duminică la ora 12.00. Lista cu semnături va fi depusă la Ministerul Sănătăţii.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
mircia
01 feb 15:13
cel mai parsiv monstru din istorie este traian basescu care nu intelege singur ca trebuie sa plece.
Răspunde
2 0
ilie
31 ian 21:34
chiar se pricepe si merita sa participe la legea sanatati
Răspunde
2 0
LUNGU MIHAELA
26 ian 13:27
ESTE CEL MAI CAPABIL OM DIN SANATATE LA ORA ACTUALA.CINSTE LUI!
Răspunde
1 0
liv
18 ian 23:50
MUltumim Raed Arafat ca ne-ai scos din "hibernare" si sa slujesti poporul roman cu aceeasi abnegatie si profesionalism.
Răspunde
1 0
16 ian 19:48
...ce trebuie să îi facem pe plac? Niciodată nu am susținut vreo decizie a lui Băse’ și nici nu o să o fac. Eu zic că doctorul Arafat trebuie susținut! Să o facem! ...
3 0
doina
16 ian 11:01
IESI CARTITA SI DA-TI DEMISIA!
NU VEZI CA S-A SATURAT LUMEA DE TINE!!!!!
IAR JANDARMERIA....SA VA FIE RUSINE CA VA BATETI PROPRIUL POPOR!!!
RUSINE JANDARMERIA!!!!
MAINE INGROSATI RANDURILE SOMERILOR DIN ROMANIA .
LASATI OAMENII SA-SI SPUNA PROBLEMELE.
JOS BASESCU!!!!!!!!!
Răspunde
2 0
gica
16 ian 22:03
6 Treaba jandarmilor este sa apere pe cei nevinovati si nu huliganii,matracuco! Nu ma mir ca esti proasta, esti doar usl-ista !
-2 0
baruch hashem
16 ian 01:07
Arafat e singurul demn de a fi presedintele romaniei ! pe restul politicienilor, pe toti i-as pune in fata zidului de executie dar si pe cei din mass media !
Răspunde
1 0
baruch hashem
16 ian 01:05
E mai inteligent decat toti romanii la un loc , ca sa mai cada inca odata in groapa criminalilor
Răspunde
1 0
tonic
16 ian 00:05
chiar greu o ducem in tara asta:)) acuma 10 ani salariu minim era 20 de mil si acum a scazut la 700 de ron ... pff sau oare despre ce e vorba... is lucruri noi ce traim azi? totusi revenitiva!
Răspunde
adrian taman
9 0
adrian taman
15 ian 18:18
SMURD cu ARAFAT si REGE la PALAT .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print