PETIŢIE: RAED ARAFAT trebuie să participe la noua lege a sănătăţii! SEMNEAZĂ ŞI TU

Raed Arafat: M-am văzut cu Traian Băsescu înainte de decide să revin la minister
Raed Arafat: M-am văzut cu Traian Băsescu înainte de decide să revin la minister

Război în sistemul medical românesc! De la o zi la alta, rândurile celor care pun paie pe focul iscat în urma duelului purtat între Raed Arafat şi însuşi şeful statului pe marginea legii sănătăţii se îngroaşă. Oamenii au început să iasă cu miile în stradă pentru a protesta faţă de înlăturarea lui Arafat din echipa pentru implementarea legii sănătăţii. SEMNEAZĂ ŞI TU până duminică pentru ca Raed Arafat să participe la noua lege a sănătăţii.

La numai o zi după demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, mai mulţi simpatizanţi au organizat, miercuri, un protest spontan în Piaţa Unirii, din Cluj Napoca. Joi, încă o acţiune de protest faţă de înlăturarea doctorului Raed Arafat din echipa pentru implementarea legii sănătăţii s-a declanşat la Târgu Mureş. De data aceasta, protestul a fost mai concentrat, peste 1.500 de persoane ieşind în stradă.

Au aprins lumânări şi, "înarmaţi" cu pancarte pe care scria "Solidari cu SMURD", "Respect pentru SMURD", "Fatal error 404: Democracy not found", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Raed Arafat suntem alături de tine", "Respect pentru Raed Arafat, greaţă faţă de Băsescu" sau "Nu ne luaţi dreptul la viaţă", oamenii au pornit într-un marş spre sediul SMURD, blocând circulaţia.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, Raed Arafat a declarat că nu el a organizat protestul şi a făcut un apel la o acţiune paşnică. "Oamenii sunt liberi să facă, dar fără să degenereze", a spus Arafat.

REALITATEA.NET porneşte o campanie de susţinere a ideilor doctorului Raed Arafat. Proiectul care a stârnit atâtea controverse a fost lansat de Sărbători în dezbatere publică, iar referatul Raed Arafat a ajuns la Ministerul Sănătăţii abia în urmă cu câteva zile.

"E un sistem dezintegrat care se va dezvolta in 2,3, 4 ani. Când o să ne trezim unde am ajuns o să fie ireversibil. E un bilet dus, fără intors", spune Arafat despre sistemul de urgenţă ce ar rezulta odată cu aplicarea noii legi a sănătăţii.

SEMNEAZĂ ŞI TU petiţia pentru includerea sa în echipa de implementare a legii sănătăţii! Aşteptăm semnăturile dumneavoastră până duminică la ora 12.00. Lista cu semnături va fi depusă la Ministerul Sănătăţii.

 

Fișiere din articol:

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?