Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Se fac angajări la Metro. VEZI ORAŞE şi JOBURI

Grupul german de retail, Metro, face angajări în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. Vezi mai jos lista posturilor vacante.

 Metro
Metro

Potrivit site-urilor de recrutare, compania are aproape 50 de posturi disponibile în Bucureşti pentru agenţi de monitorizare preţuri.

Jobul acestora constă în vizitarea magazinelor stabilite de către sediul central în vederea recoltării informaţiilor, colectarea de date prin telefon, internet sau media, precum şi introducerea în sistemul informatic a preţurilor colectate de la magazine, în termenele stabilite.

Cerinţele la angajare pentru acest post sunt: cunoştinţe de limba engleză, capacitate de  comunicare, flexibilitate, cunoştinţe operare MS Office şi disponibilitate pentru activitate operativă, de teren. Vezi detalii aici.

Alte posturi vacante în Bucureşti la Metro sunt cele de Generalist resurse umane, Specialist junior în comunicare, Junior Category Manager şi Asistent Administrativ în departamentul de achiziţii (detalii aici).

Metro angajează lucrători comerciali în oraşele Baia-Mare, Constanţa şi Satu-Mare. Pentru acest post se cer experienţă de lucru în comercializarea produselor alimentare, bune abilităţi de comunicare, flexibilitate profesională, precum şi orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului (vezi aici).

În Sibiu, Metro recrutează casieri, iar în Oradea coordonatori prelucrare date. Compania germană mai face angajări în Timişoara, Turda şi Brăila (vezi lista oraşelor aici).

Cel mai mare operator din comerţul local mai face angajări şi la firma de IT care deserveşte grupul, la Metro Systems. Aici sunt vacante zeci de posturi pentru specialiştii IT (vezi detalii).

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET