Se fac angajări la Metro. VEZI ORAŞE şi JOBURI

 Metro
Metro

Grupul german de retail, Metro, face angajări în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. Vezi mai jos lista posturilor vacante.

Potrivit site-urilor de recrutare, compania are aproape 50 de posturi disponibile în Bucureşti pentru agenţi de monitorizare preţuri.

Jobul acestora constă în vizitarea magazinelor stabilite de către sediul central în vederea recoltării informaţiilor, colectarea de date prin telefon, internet sau media, precum şi introducerea în sistemul informatic a preţurilor colectate de la magazine, în termenele stabilite.

Cerinţele la angajare pentru acest post sunt: cunoştinţe de limba engleză, capacitate de  comunicare, flexibilitate, cunoştinţe operare MS Office şi disponibilitate pentru activitate operativă, de teren. Vezi detalii aici.

Alte posturi vacante în Bucureşti la Metro sunt cele de Generalist resurse umane, Specialist junior în comunicare, Junior Category Manager şi Asistent Administrativ în departamentul de achiziţii (detalii aici).

Metro angajează lucrători comerciali în oraşele Baia-Mare, Constanţa şi Satu-Mare. Pentru acest post se cer experienţă de lucru în comercializarea produselor alimentare, bune abilităţi de comunicare, flexibilitate profesională, precum şi orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului (vezi aici).

În Sibiu, Metro recrutează casieri, iar în Oradea coordonatori prelucrare date. Compania germană mai face angajări în Timişoara, Turda şi Brăila (vezi lista oraşelor aici).

Cel mai mare operator din comerţul local mai face angajări şi la firma de IT care deserveşte grupul, la Metro Systems. Aici sunt vacante zeci de posturi pentru specialiştii IT (vezi detalii).

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?