Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Se fac angajări la Mega Image. VEZI ORAȘE și JOBURI

Belgienii de la Mega Image au planuri serioase de extindere a lanțului de magazine în 2012, ceea ce ar putea duce la creșterea numărului de angajați cu circa 1.500 în acest an.

Joburi la târgul Angajatori de Top
Joburi la târgul Angajatori de Top / FOTO: Grup RC

Mega Image recrutează personal în momentul de față pentru un nou magazin pe care îl va deschide în orașul Ploiești, unde sunt cel puțin 33 de posturi vacante.

Angajările vizează poziții de lucrători comerciali, vânzători, casieri, șefi de tură și asistent de șef de magazin. Se caută persoane dinamice, corecte și cu spirit de inițiativă. Vezi detalii despre anunțul de angajare aici.

Mega Image este prezent în București (inclusiv Ilfov), Constanța, Ploiești, Brașov și Târgoviște, iar potrivit informațiilor din piață ar putea deschide peste 60 de magazine noi în 2012, după ce anul trecut s-a extins cu 33 de magazine.

Potrivit informațiilor de pe site-ul propriu, Mega Image se extinde acum prin deschiderea de noi magazine atât în București, cât și în Ilfov și recrutează personal pentru următoarele posturi: asistent magazin, casier, lucrător comercial și vânzător.

Cei interesați își pot trimite CV-ul aici.

Printre posturile disponibile în prezent la Mega Image se mai numără și cele de operator DTP (detalii aici) și Tax Specialist (vezi aici).

Mega Image a deschis și înscrierile într-un program de Internship, pentru Departamentele Financiar, Comercial, Tehnic, IT și Resurse Umane. Mai multe informații aici.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce fac oamenii de succes inainte de culcare
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 14:51
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET