Se fac angajări la Mega Image. VEZI ORAȘE și JOBURI

Joburi la târgul Angajatori de Top
Joburi la târgul Angajatori de Top / FOTO: Grup RC

Belgienii de la Mega Image au planuri serioase de extindere a lanțului de magazine în 2012, ceea ce ar putea duce la creșterea numărului de angajați cu circa 1.500 în acest an.

Mega Image recrutează personal în momentul de față pentru un nou magazin pe care îl va deschide în orașul Ploiești, unde sunt cel puțin 33 de posturi vacante.

Angajările vizează poziții de lucrători comerciali, vânzători, casieri, șefi de tură și asistent de șef de magazin. Se caută persoane dinamice, corecte și cu spirit de inițiativă. Vezi detalii despre anunțul de angajare aici.

Mega Image este prezent în București (inclusiv Ilfov), Constanța, Ploiești, Brașov și Târgoviște, iar potrivit informațiilor din piață ar putea deschide peste 60 de magazine noi în 2012, după ce anul trecut s-a extins cu 33 de magazine.

Potrivit informațiilor de pe site-ul propriu, Mega Image se extinde acum prin deschiderea de noi magazine atât în București, cât și în Ilfov și recrutează personal pentru următoarele posturi: asistent magazin, casier, lucrător comercial și vânzător.

Cei interesați își pot trimite CV-ul aici.

Printre posturile disponibile în prezent la Mega Image se mai numără și cele de operator DTP (detalii aici) și Tax Specialist (vezi aici).

Mega Image a deschis și înscrierile într-un program de Internship, pentru Departamentele Financiar, Comercial, Tehnic, IT și Resurse Umane. Mai multe informații aici.

 

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?