Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Se caută şoferi români în Europa. VEZI SALARII

Angajatorii din șase țări europene au în prezent oferte de muncă în străinătate pentru șoferii români, potrivit Tjobs.ro.

Cum transporți un frigider cu mașina personală. Metoda rusească
Cum transporți un frigider cu mașina personală. Metoda rusească / FOTO: wsbteam.com

Ungaria – Sunt 150 de poziții pentru şoferi profesionişti de TIR din România. Cerințele includ permis de conducere categoriile C și E, experiență de minim 2 ani, iar cunoașterea limbilor străine e un avantaj. Pachetele salariale includ remunerația lunară de 800 - 1.200 de euro, plus plata asigurării.

Danemarca – Sunt 45 de oferte de muncă tot pentru șoferii de TIR cu categoriile C și E. Este nevoie de o experiență minimă, cunoștințe de limba engleză și deținerea unui pașaport. Unul dintre cei doi angajatori danezi oferă și detalii despre programul de lucru. Salariile lunare variază între 1.300 și 1.800 de euro, la care se adaugă plata asigurării.

Italia – 10 locuri de muncă pentru șoferi cu categoriile B, C și E. Angajatorul cere experiență de minim 2 ani de condus TIR în traficul internațional și cunoașterea limbii italiene la nivel de conversație. Un atestat sau o diplomă de mecanic auto constituie un avantaj. Salariile variază între 1.600 și 1.700 de euro.

Olanda – Doi angajatori recrutează câte 5 șoferi care vor lucra într-un parc de distracții și un circ. Candidaților li se cere să aibă permis de conducere categoriile B, C și E. Cei care vor fi recrutați urmează să câștige 200 de euro pe săptămână, însă cazarea și masa sunt asigurate de angajatori.

Franța – 12 locuri de muncă, oferite de doi angajatori. Se cer categoriile B, C, D și E şi experiență de 2 ani pentru fiecare. În plus, se mai cere experiență în transporturi, care variază între 3 și 5 ani. Cunoașterea limbii franceze este obligatorie, iar pentru o parte dintre posturi şi limba engleză.  Salariile pornesc de la1.000 de euro, însă pot ajunge și la 1.600 de euro.

Germania – 22 de joburi oferite de doi angajatori. Angajatorul care oferă 20 dintre cele 22 de joburi cere candidaților experință în transporturi de minim 2 ani. Sunt obligatorii și cunoașterea limbii germane cel puțin la nivel de începător, un curs de mecanică finalizat și una sau mai multe din categoriile C, CE, C1 și C1E. Salariile pot ajunge până la 1.800 de euro.

Vezi mai multe aici.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET