Se caută şoferi români în Europa. VEZI SALARII

Cum transporți un frigider cu mașina personală. Metoda rusească
Cum transporți un frigider cu mașina personală. Metoda rusească / FOTO: wsbteam.com

Angajatorii din șase țări europene au în prezent oferte de muncă în străinătate pentru șoferii români, potrivit Tjobs.ro.

Ungaria – Sunt 150 de poziții pentru şoferi profesionişti de TIR din România. Cerințele includ permis de conducere categoriile C și E, experiență de minim 2 ani, iar cunoașterea limbilor străine e un avantaj. Pachetele salariale includ remunerația lunară de 800 - 1.200 de euro, plus plata asigurării.

Danemarca – Sunt 45 de oferte de muncă tot pentru șoferii de TIR cu categoriile C și E. Este nevoie de o experiență minimă, cunoștințe de limba engleză și deținerea unui pașaport. Unul dintre cei doi angajatori danezi oferă și detalii despre programul de lucru. Salariile lunare variază între 1.300 și 1.800 de euro, la care se adaugă plata asigurării.

Italia – 10 locuri de muncă pentru șoferi cu categoriile B, C și E. Angajatorul cere experiență de minim 2 ani de condus TIR în traficul internațional și cunoașterea limbii italiene la nivel de conversație. Un atestat sau o diplomă de mecanic auto constituie un avantaj. Salariile variază între 1.600 și 1.700 de euro.

Olanda – Doi angajatori recrutează câte 5 șoferi care vor lucra într-un parc de distracții și un circ. Candidaților li se cere să aibă permis de conducere categoriile B, C și E. Cei care vor fi recrutați urmează să câștige 200 de euro pe săptămână, însă cazarea și masa sunt asigurate de angajatori.

Franța – 12 locuri de muncă, oferite de doi angajatori. Se cer categoriile B, C, D și E şi experiență de 2 ani pentru fiecare. În plus, se mai cere experiență în transporturi, care variază între 3 și 5 ani. Cunoașterea limbii franceze este obligatorie, iar pentru o parte dintre posturi şi limba engleză.  Salariile pornesc de la1.000 de euro, însă pot ajunge și la 1.600 de euro.

Germania – 22 de joburi oferite de doi angajatori. Angajatorul care oferă 20 dintre cele 22 de joburi cere candidaților experință în transporturi de minim 2 ani. Sunt obligatorii și cunoașterea limbii germane cel puțin la nivel de începător, un curs de mecanică finalizat și una sau mai multe din categoriile C, CE, C1 și C1E. Salariile pot ajunge până la 1.800 de euro.

Vezi mai multe aici.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
valiaradoaie
24 mar 13:08
mar interesa un post de sofer pentru Danemarca dar nu stiu engleza
Răspunde
0 0
valiaradoaie
24 mar 13:06
mar interesa un post de sofer pentru Danemarca dar nu stiu engleza
Răspunde
0 0
scarlat fanel07
12 feb 16:44
Snt interesat de un loc de munca ca sof tir am15ani experienta rog seriozitate
Răspunde
0 0
Alin
07 iun 16:52
Astea sunt vise daca tot faceti un reportaj despre asta asigurati va k ceea ce affirmati e corect nu sunt Astra salariile k altfel ati fi toti soferi maxim 1200 si Stai plecat de acasa 6 saptamani cu maxim una acasa nu stiu daca var conveni sa stati paznic la marfa sa Fiti soferi uneori mecanici si multe altele
Răspunde
2 0
Pardaf.ro
16 feb 16:17
LA banii aia n-au decat sa-si tina "juburile" pentru ei! (Oricum e japca cu intermediarii care iau cel putin 500 de euro/cap de fraier!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print