Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Scrisoare pentru Moş Crăciun. Parcă nici Crăciunul nu mai e cum era!

Dragă Moş Crăciun,

Să nu te superi că îţi scriu şi acum, la vârsta asta. Ce-i drept, toate cele douăzeci şi ceva de scrisori pe care ţi le-am tot trimis mi-au fost returnate de la poşta. Ziceau că adresa e inexistentă, dar ştiu eu mai bine! De Crăciun, toată lumea e cu gândul la daruri, prime şi vacanţă, aşa că celor de la poştă probabil nu prea le ardea de muncă.

Draga Mos Craciun
Draga Mos Craciun

Tu mă cunoşti bine, Moşule, ştii că sunt o fire altruistă şi îmi place să împart cu alţii. De aceea te rog călduros ca anul acesta să laşi kilogramul meu de depresie sub bradul altcuiva.

Să se mai bucure şi alţii de aşa cadou! Şi, că tot a venit vorba de kilograme, poţi tu să faci un miracol de Crăciun? Nu cer mult, măcar să dispară ca prin minune vreo 3-4 kilograme de ici, de colo. Şi ca să fie bucuria deplină, poţi să o cadoriseşti pe vecina mea de la parter cu ele.

Citeşte continuarea scrisorii pe KUDIKA.RO

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce spune cafeaua ta preferata despre tine
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 17:36
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET