Scrisoare pentru Moş Crăciun. Parcă nici Crăciunul nu mai e cum era!

Draga Mos Craciun
Draga Mos Craciun

Dragă Moş Crăciun,

Să nu te superi că îţi scriu şi acum, la vârsta asta. Ce-i drept, toate cele douăzeci şi ceva de scrisori pe care ţi le-am tot trimis mi-au fost returnate de la poşta. Ziceau că adresa e inexistentă, dar ştiu eu mai bine! De Crăciun, toată lumea e cu gândul la daruri, prime şi vacanţă, aşa că celor de la poştă probabil nu prea le ardea de muncă.

Tu mă cunoşti bine, Moşule, ştii că sunt o fire altruistă şi îmi place să împart cu alţii. De aceea te rog călduros ca anul acesta să laşi kilogramul meu de depresie sub bradul altcuiva.

Să se mai bucure şi alţii de aşa cadou! Şi, că tot a venit vorba de kilograme, poţi tu să faci un miracol de Crăciun? Nu cer mult, măcar să dispară ca prin minune vreo 3-4 kilograme de ici, de colo. Şi ca să fie bucuria deplină, poţi să o cadoriseşti pe vecina mea de la parter cu ele.

Citeşte continuarea scrisorii pe KUDIKA.RO

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?