ŞCOLI ÎNCHISE: În ce judeţe nu se vor ţine cursuri joi, 16 februarie

Toate şcolile şi liceele din judeţul Vrancea vor fi închise joi
Toate şcolile şi liceele din judeţul Vrancea vor fi închise joi

În judeţul Vrancea, cursurile vor fi suspendate integral, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. De asemenea, în judeţul Buzău vor fi închise peste  100 de şcoli şi licee, se anunţă într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

"Urmare a deciziei luate în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cursurile vor fi suspendate integral, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, doar în judeţul Vrancea. În celelalte judeţe, situaţia se prezintă astfel: în judeţul Buzău vor fi închise mai mult de 100 unităţi de învăţământ, în timp ce 14 inspectorate şcolare judeţene au raportat maximum 40 de unităţi de învăţământ închise. În total, la nivel naţional, 897 de unităţi de învăţământ în care învaţă 91.305 elevi sunt afectate de condiţiile meteorologice improprii", se anunţă într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne la dispoziţia părinţilor, elevilor şi cadrelor didactice pentru a afla în timp real informaţii referitoare la desfăşurarea cursurilor din fiecare unitate de învăţământ.

Potrivit datelor furnizate miercuri, 15 februarie, ora 16.00, de inspectoratele şcolare judeţene şi centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, joi, 16 februarie 2012, în 26 de judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se va desfăşura în mod normal, nefiind afectată de ninsorile abundente sau de temperaturile scăzute.

 

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?