Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ŞCOLI ÎNCHISE din cauza ninsorii. VEZI unde nu se ţin cursuri luni UPDATE

Cursurile vor fi suspendate luni în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe din nordul Moldovei din cauza vremii, au anunţat duminică reprezentanţii Ministerului Educaţiei în cadrul unui comandament care a avut loc duminică seara la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Şcoli închise în judeţul Botoşani
Şcoli închise în judeţul Botoşani

Cursurile vor fi suspendate în toate cele 538 unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani. De asemenea, cursurile ar putea fi suspendate în zece unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui, în condiţiile în care aici va ninge în continuare.

Şcolile din 28 de localităţi din municipiul Suceava, printre care şi toate unităţile şcolare din municipiul Fălticeni, vor avea și ele, luni, cursurile suspendate, pentru că drumurile din zonele respective sunt înzăpezite din cauza ninsorilor şi a viscolului.

În cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a judeţului Suceava, s-a hotărât ca luni cursurile să fie suspendate în unităţile şcolare din municipiul Fălticeni, Bălăceana, Drăgoieşti, Horodniceni, Bilca, Dorneşti, Milişăuţi, Păltinoasa, Satu Mare, Hârtop, Bălcăuţi, satul Bereşti din comuna Hânţeşti, Vadu Moldovei, satul Oniceni din comuna Forăşti, satul Măriţei din comuna Dărmăneşti, şcoala Baia, satul Racova din comuna Udeşti, Prelipca, Văratec, Zvoriştea şi Zamostea. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că în localităţile unde sunt probleme primarul şi comitetul local pentru situaţii de urgenţă pot solicita închiderea unităţilor şcolare, cu anunţarea prealabilă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

De asemenea, toate unitățile de învățământ din mediul rural vor fi închise luni și în Iași

Şi în judeţul Neamţ este posibil ca cinci unităţi de învăţământ să fie închise luni deoarece profesorii navetişti nu pot ajunge la ore. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Laptele de migdale. Beneficii si preparare
STIRI | REALITATEA.NET
01 Septembrie, 16:15
ecuisine.ro
Pandispan cu prune
STIRI | REALITATEA.NET
01 Septembrie, 09:52
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET