Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Scene porno cu Alina Chivulescu, Bela din serialul "La Bloc" GALERIE VIDEO

Actriţa Alina Chivulescu, pe care fanii o cunosc pentru interpretarea rolului Bela din serialul de comedie "La Bloc", a debutat în carieră cu un film pentru adulţi.

Alina Chivulescu a debutat într-un film pentru adulţi
Alina Chivulescu a debutat într-un film pentru adulţi

Pelicula se numeşte "Alien Abduction: Intimate Secrets" şi a fost realizată în 1996, când actriţa avea doar 22 de ani. Alina interpretează rolul unei tinere, "Massage Fantasy Girl", şi le povesteşte celorlalte personaje, la o discuţie ca între fete, cum a dat curs unei fantezii atunci când a mers la un centru Spa cu un bărbat. Numai că acolo a avut parte de un masaj erotic incredibil, urmat de scene de sex incendiar, scrie Cancan.

Site-ul vplay.ro a postat mai multe clipuri din filmul pentru adulţi în care Alina Chivulescu a jucat acum câţiva ani şi pe care foarte puţini români au avut ocazia să le vadă până acum.

Din cauza acestor imagini, cariera şi viaţa personală a actriţei au avut enorm de suferit. Se pare că ea a fost părăsită în urmă cu câţiva ani de bărbatul iubit tocmai din cauza acetui film. Alina Chivulescu nu a negat niciodată că ar fi jucat în genul acesta de filme.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa pozezi ca pe covorul rosu
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 15:02
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET