Scene porno cu Alina Chivulescu, Bela din serialul "La Bloc" GALERIE VIDEO

Alina Chivulescu a debutat într-un film pentru adulţi
Alina Chivulescu a debutat într-un film pentru adulţi

Actriţa Alina Chivulescu, pe care fanii o cunosc pentru interpretarea rolului Bela din serialul de comedie "La Bloc", a debutat în carieră cu un film pentru adulţi.

Pelicula se numeşte "Alien Abduction: Intimate Secrets" şi a fost realizată în 1996, când actriţa avea doar 22 de ani. Alina interpretează rolul unei tinere, "Massage Fantasy Girl", şi le povesteşte celorlalte personaje, la o discuţie ca între fete, cum a dat curs unei fantezii atunci când a mers la un centru Spa cu un bărbat. Numai că acolo a avut parte de un masaj erotic incredibil, urmat de scene de sex incendiar, scrie Cancan.

Site-ul vplay.ro a postat mai multe clipuri din filmul pentru adulţi în care Alina Chivulescu a jucat acum câţiva ani şi pe care foarte puţini români au avut ocazia să le vadă până acum.

Din cauza acestor imagini, cariera şi viaţa personală a actriţei au avut enorm de suferit. Se pare că ea a fost părăsită în urmă cu câţiva ani de bărbatul iubit tocmai din cauza acetui film. Alina Chivulescu nu a negat niciodată că ar fi jucat în genul acesta de filme.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
leagan Viking
17 Jan 21:44
Răspunde
0 0
leagan Viking
17 Jan 21:42
Răspunde
0 0
leagan Viking
17 Jan 21:41
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print