Scandal la Hala Matache: 25 de protestatari, ridicaţi de jandarmi

Scandal la Hala Matache: 25 de protestatari, ridicaţi de jandarmi
Scandal la Hala Matache: 25 de protestatari, ridicaţi de jandarmi

Scandal la Hala Matache, din Capitală. 25 de persoane care au protestat faţă de demolarea pieţei, considerată monument istoric, au fost ridicate de jandarmi şi duse la audieri la poliţie. După aproape o oră, protestatarii au fost lăsaţi să plece, dar nu înainte de a primi avertismente.

Aduşi cu o dubă a Jandarmeriei, cei 25 de tineri, care au protestat în faţa Pieţei Matache, au aşteptat la rând să dea socoteală în faţa poliţiştilor.

După ce au primit avertisment, pentru că au protestat fără să aibă autorizaţie, tinerii au fost lăsaţi să plece.

Protestatarii susţin că au ieşit în stradă în semn de revoltă faţă de hotărârea primarului general, Sorin Oprescu, de a demola Hala Matache.

Hala Matache, monument istoric de categoria B, se află pe traseul proiectat al noii magistrale rutiere Buzeşti-Berzei. Sorin Oprescu a declarat, în 20 septembrie, că trebuie lămurită situaţia, precizând că Hala Matache va fi mutată "exact cu 37 de metri şi 20 de centimetri mai încolo".

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?