Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

În criză de personal, IBCvT Tîrgu Mureş angajează 15 asistente

Din cele 15 posturi, şapte sunt pentru Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă, patru pentru Blocul Operator, trei posturi pentru Secţia clinică de Cardiologie I Adulţi şi un post la Laboratorul explorări funcţionale invazive din cadrul IBCvT Tîrgu Mureş.

15 asistente medicale vor fi angajate la IBCvT Tîrgu Mureş
15 asistente medicale vor fi angajate la IBCvT Tîrgu Mureş

Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Tîrgu Mureş scoate la concurs 15 posturi de asistent medical generalist pe o perioadă determinată de timp. Cei care opteaza pentru aceste job-uri au la dispoziţie nouă zile pentru  a depune dosarele de înscriere, concursul având loc în data de 3 septembrie.

Din cele 15 posturi, şapte sunt pentru Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă, patru pentru Blocul Operator, trei posturi pentru Secţia clinică Cardiologie I Adulţi şi un post la Laboratorul explorări funcţionale invazive din cadrul IBCvT Tîrgu Mureş.

Aceste posturi au fost scose la concurs, dupa ce IBCvT Tîrgu Mureş s-a confruntat cu o bună perioada de timp cu lipsa de personal sanitar, angajaţii actuali fiind suprasolicitaţi.

Citește mai departe...

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET