În criză de personal, IBCvT Tîrgu Mureş angajează 15 asistente

15 asistente medicale vor fi angajate la IBCvT Tîrgu Mureş
15 asistente medicale vor fi angajate la IBCvT Tîrgu Mureş

Din cele 15 posturi, şapte sunt pentru Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă, patru pentru Blocul Operator, trei posturi pentru Secţia clinică de Cardiologie I Adulţi şi un post la Laboratorul explorări funcţionale invazive din cadrul IBCvT Tîrgu Mureş.

Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Tîrgu Mureş scoate la concurs 15 posturi de asistent medical generalist pe o perioadă determinată de timp. Cei care opteaza pentru aceste job-uri au la dispoziţie nouă zile pentru  a depune dosarele de înscriere, concursul având loc în data de 3 septembrie.

Din cele 15 posturi, şapte sunt pentru Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă, patru pentru Blocul Operator, trei posturi pentru Secţia clinică Cardiologie I Adulţi şi un post la Laboratorul explorări funcţionale invazive din cadrul IBCvT Tîrgu Mureş.

Aceste posturi au fost scose la concurs, dupa ce IBCvT Tîrgu Mureş s-a confruntat cu o bună perioada de timp cu lipsa de personal sanitar, angajaţii actuali fiind suprasolicitaţi.

Citește mai departe...

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print