Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ROMÂNII AU TALENT. Cubul Rubik - rezolvă jocul online! Eşti mai tare ca Leana?

ROMÂNII AU TALENT. A rămas o jucărie demodată, dar nu una anacronică. Cu ea au început să se joace roboţii, geniile. Cubul Rubik încă fascinează şi, odată intrat în contact cu el, nu poţi să-l laşi nerezolvat. Noi vă propunem varianta online a cubului Rubik. În cât timp îl rezolvaţi?

Cubul Rubik, o jucărie care nu se învecheşte
Cubul Rubik, o jucărie care nu se învecheşte

ROMÂNII AU TALENT. Un superrobot a avut nevoie de 63 de ore de calcule pentru a găsi cea mai rapidă soluţie pentru rezolvarea cubului Rubik. A reuşit să pună culorile în ordine după doar 26 de mutări.

Un robot construit de studenţii de la universitatea Swinburne din Australia a rezolvat cubul lui Rubik în mai puţin de 11 secunde, însă recordul absolut este deţinut de un puşti de 15 ani.

Regulile sunt simple. Fiecare din cele șase fețe este acoperită cu 9 etichete, colorate în una din șase culori (în mod tradițional alb, galben, portocaliu, roșu, albastru și verde). Un mecanism de pivoți permite rotirea independentă a fiecărei fețe, și astfel amestecarea culorilor. Pentru rezolvarea jocului, fiecare față trebuie să aibă o singură culoare.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET