REZULTATE TITULARIZARE 2012. NOTE şi RATA de PROMOVABILITATE pe judeţe

TITULARIZARE 2013 CONSTANŢA. Cinci profesori au fost eliminaţi pentru fraudă
TITULARIZARE 2013 CONSTANŢA. Cinci profesori au fost eliminaţi pentru fraudă

REZULTATE TITULARIZARE 2012. Şase cadre didactice sucevene au obţinut note de 10 la examenul de titularizare, iar 112 au luat note sub 5, în timp ce în judeţul Vrancea 11 profesori au primit note cuprinse între 1 şi 2, iar şase nota 10, transmit corespondenţii MEDIAFAX.

Conform unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, 440 de candidaţi, reprezentând 53 la sută din numărul total al celor care au susţinut examenul, au obţinut nota minimă de titularizare, respectiv 7. În judeţ sunt 208 posturi titularizabile vacante.
Alţi 191 de candidaţi au obţinut note peste 5 şi vor putea ocupa un post de suplinire calificată în învăţământ.
Potrivit sursei citate, la examenul de titularizare, s-au obţinut şase note de 10, din care trei la învăţători, două la educaţie fizică şi una la turism şi servicii.
La acest examen s-au mai obţinut 91 de note între 9 şi 10, 343 de note între 10 şi 7, 191 de note între 7 şi 5, 112 note sub 5.
Disciplinele predominante la care s-au obţinut note între 7 şi 10 sunt psihopedagogie specială - 16, învăţători- 17, istorie - şapte, geografie - opt, limba engleză - şase. Pe de altă parte, note mai mici de 5 s-au înregistrat la educaţie fizică şi sport - 17, limba engleză - 21, învăţători- 17, educatoare -7, matematică - 6.
În 13 august va avea loc repartiţia pentru posturile titularizabile, iar în 16 august se va desfăşura repartiţia pentru posturile netitularizabile.
Examenul de titularizare din 2 august, s-a desfăşurat în judeţul Suceava, în 64 de centre de examen, la 46 discipline, pentru care s-au înscris 865 de cadre didactice.
În judeţul Vrancea, 11 cadre didactice au obţinut note cuprinse între 1 şi 2 la examenul de titularizare, în timp ce şase profesori au obţinut 10.
Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Vrancea, Vasilica Zaharia, în judeţul Vrancea, şase cadre didactice au reuşit să obţină 10 la examenul de titularizare pe post.
Notele de 10 au fost obţinute la geografie, consiliere pedagogică, educaţie tehnologică şi la educatoare.
La polul opus, un profesor de religie a luat nota 1 la religie, în timp ce alţi zece dascăli nu au reuşit să obţină mai mult de 2, avînd note cuprinse între 1.45 şi 1.90. Notele sub 2 au fost înregistrate la limba engleză, limba franceză, educaţia fizică, dar şi învăţători.

În Arad, jumătate dintre dascăli nu au promovat titularizarea; În Sălaj, promovabilitatea e de 46,13%

Jumătate dintre candidaţii la examenul de titularizare organizat în judeţul Arad nu au promovat, obţinând note sub 7, iar zece au luat nota 1, în timp ce în judeţul Sălaj promovabilitatea este de 46,13 la sută, fiind înregistrate şi două note 10.
În judeţul Arad, concurenţa iniţială la titularizare a fost de şapte candidaţi pe un loc, fiind depuse 972 de dosare pentru 131 de posturi titularizabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La examen nu s-au prezentat însă 299 dintre cei înscrişi, iar 59 dintre cei prezentaţi s-au retras după primirea subiectelor şi au cerut ca lucrările să nu le fie evaluate.
Au fost evaluate lucrările a 614 candidaţi, 49,37 la sută dintre candidaţi fiind declaraţi promovaţi pentru că au obţinut note peste 7.
În judeţ a fost înregistrată o singură notă 10, obţinută de o candidată pentru o catedră de arte vizuale de la Liceul Teologic Baptist "Alexa Popovici" din Arad.
Unul din cinci candidaţi a primit notă sub 5, iar zece candidaţi au obţinut nota 1.
Anul trecut, promovabilitatea în judeţ la examenul de titularizare a fost de 26 la sută, aproape la jumătate faţă de acest an.În Sălaj, 179 de candidaţi din totalul de 388 care au participat la examenul de titularizare au obţinut minimum nota 7, ceea ce înseamnă că au trecut examenul, promovabilitatea fiind de 46,13 la sută.
Inspectorul şcolar de resurse umane din cadrul ISJ Sălaj, Viorel Lungu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la examenul de titularizare din acest an s-au prezentat în sălile de examen 427 de candidaţi, din care 37 au renunţat după aflarea subiectelor şi au părăsit sala. Alţi doi candidaţi au fost eliminaţi din sală pentru că au fost prinşi încercând să copieze. Din totalul de 388 de lucrări care au fost corectate, un număr de 179 au fost notate cu minimum nota 7, candidaţii promovând examenul. Promovabilitatea înregistrată în Sălaj este astfel de 46,13 la sută", a declarat Viorel Lungu.
Potrivit sursei citate, totuşi, alţi 128 de candidaţi au obţinut minimum nota 5, ceea ce înseamnă că pot ocupa posturi de suplinitor în sistemul de învăţământ, în timp ce 81 de candidaţi au luat note sub 5.
Viorel Lungu a spus că au fost înregistrate două note 10, obţinute de candidate care au susţinut examenul de titularizare la disciplinele Istorie şi Educaţie fizică şi sport.
Cea mai mică notă, 1,25, a fost obţinută de doi candidaţi la disciplinele Arte vizuale şi Fizică, iar alţi 13 candidaţi nu au reuşit să obţină nici măcar nota 2.

Peste 70 de cadre didactice din Buzău au obţinute note sub 5 la titularizare

Peste 70 de cadre didactice din judeţul Buzău au obţinute note sub 5 la titularizare, şapte dintre acestea având note cuprinse între 1 şi 2, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit inspectorului general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, Geta Burducea, examenul de titularizare a fost susţinut, anul acesta, de 540 de cadre didactice din Buzău, iar 292 dintre acestea au obţinut note peste 7.00.
De asemenea, 73 de cadre didactice au obţinut note sub 5, iar dintre acestea, şapte au note între 1.00 şi 1.99 la discipline precum istorie, religie, sport, matematică şi alimentaţie publică.
La polul opus, şase profesori din Buzău au luat 10 la titularizare, la materii precum educaţie plastică, educaţie fizică sau învăţători.
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău spun că dincolo de notele de 1 şi 2 obţinute de unii dintre profesori, rezultatele la titularizarea de anul acesta sunt mulţumitoare.
"În urma rezultatelor obţinute la titularizarea de anul acesta pot să vă spun că din 540 de lucrări evaluate am obţinut un procent destul de bun cu medii peste 7.00, care pot fi titularizabile. Avem 292 de lucrări peste 7, deşi avem doar 110 posturi pentru titulari. Procentul de note peste 5 este de 86,5 la sută, putem să ne mândrim cu profesori mai bine pregătiţi, probabil că şi structura subiectelor care a fost acum mai mult aplecată către didactică i-a avantajat pe cei care predau de ceva timp la clasă. Una peste alta, rezultatele cred că sunt bune, sunt mulţumită", a declarat, marţi, inspectorul general adjunct al ISJ Buzău, Geta Burducea.

 

REZULTATE TITULARIZARE 2012 - Notele au fost afişate online de edu.ro

 

REZULTATE TITULARIZARE 2012 - statistici pe judeţe

În Bucureşti, REZULTATELE par un pic peste media pe ţară. Note foarte mari la titularizare 2012 au fost obţinute la geografie.

REZULTATELE TITULARIZARE 2012 în Bucureşti au adus şi câteva note de 10. Unul dintre profesorii de zece este Vlad Panaitescu, care a obţinut nota 10 la Geografie. Tot 10 a obţinut şi Anca Ioana Ilieşe, la o disciplină extrem de interesantă, Arta Actorului.

Nota 10 la Titularizare 2012 au fost obţinută şi de Claudia Emilia Anghel, la chimie.

 
Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?