Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Scrisoarea disperată a unei eleve

O elevă care a susținut, luna trecută, Evaluarea Națională, le-a trimis celor de la Ministerul Educației o scrisoare prin care își arată nemulțumirea față de nota primită și față de între sistemul educațional din România. "Nu aţi putut să faceţi niste subiecte care sa nu lase loc de interpretare şi aţi mai pus şi nişte profesori incompetenţi să le corecteze", le-a scris eleva oficialilor din Minister, scrie evz.ro.

Scrisoarea disperată a unei eleve
Scrisoarea disperată a unei eleve

Fata a obținut nota 9,40, deși crede cu orice preț că ar merita 9,80. După ce nici în urma contestației, nota nu i s-a modificat, eleva s-a hotărât să le scrie celor de la Ministerul Educației, fără prea mari speranțe că se va rezolva însă ceva.

„Buna ziua !

Chiar dacă sunt aproape sigură că acest e-mail nu va fi citit, eu totuși vreau să va informez despre niște lucruri legate de Evaluare Natională. Eu am terminat ca șefă de promoție cu media pe cei 4 ani ai gimnaziului 10, la Evaluarea Natională am luat 10 la matematică și 9.4 la română.

Am acceptat pana la urma ideea schimbarii baremului si, asa, eu, care chiar am invatat si am ales varianta c (subiectiva ), am luat 9.4, in timp ce un alt coleg a luat 10 si el a ales varianta predicativa. Ba mai mult, un alt coleg, care abia avea media 7 a luat 9.7 si o colega a luat 9.9 si in vorbirea curenta face si dezacorduri.

Fiind nemultumita de notă am facut contestatie. Am aflat ca lucrarea mea e de cel putin 9.8, dar, cum nu este o diferenta de 0.5, am ramas cu aceeasi nota la o teza mult mai buna, deoarece niste "profesori "(asa-zisi) nu au avut competenta sa corecteze de prima data bine si sa-mi puna nota meritata, adica macar 9.8. Nu ati putut sa faceti niste subiecte care sa nu lase loc de interpretare si ati mai pus si niste profesori incompetenti sa le corecteze , profesori care poate doar au vrut sa para incompetenti, fiind influentati de o atentie, ca doar asa e in Romania.

In loc sa incurajati copiii buni , olimpici (am peste 50 diplome la olimpiade si concursuri ), ajutandu-i cu cele 0.1 puncte care ar modifica nota , incurajati nedreptatea prin coruptia si incompetenta de care dau dovada unii "profesori".

Va multumesc in cazul in care veti citi acest e-mail , daca nu, inseamna ca nu va intereseaza deloc aceasta tara!!!”

Citeşte şi: Rezultate EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Şcolile cu ZERO note peste 5


EVALUARE NAŢIONALĂ 2012: Elevii de nota 10 din Iaşi

 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012: Ministrul Educaţiei cere ANCHETĂ

 

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Cele 16 judeţe care au afişat REZULTATE online
Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa pozezi ca pe covorul rosu
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 15:02
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET